Hitted volna? Fényes modellkarriert dobott el Zsidró





Több évtizede feledésbe merült történet került napvilágra Zsidró Tamásról. A mai sztárfodrász előtt fiatalon ígéretes modellkarrier állt. A nyolcvanas években híres színészeket maga mögé utasítva lett címlapfiú.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.08.
Szexi pasi

Sötét loknik, szexi borosta, igéző tekintet – mint tüzes spanyol macsó, úgy pózolt Zsidró Tamás a húszas éveiben készült fotóin. A Bors megtudta: a mesterfodrász be­futott modell is lehetett volna.

A nyolcvanas évek közepén sokat dolgoztam együtt Tamással, reklámfotózásokhoz hívtam fodrásznak. Még a karrierje elején tartott, de már akkor is látszott, hogy őstehetség, s mint kiderült, nemcsak a hajszobrászat területén – mesélte lapunknak Juhász Attila fotóművész, aki a napokban, ar­chiválás közben bukkant a kincset érő fotókra, amelyeken Zsidró pózol olyan egykori sztármanökenekkel, mint Nagy Csilla.

Történt ugyanis, hogy az akkor még zöldfülű fodrász a hajak elkészültével beugrott a lányok mellé, mert a helyszínen kiderült, hogy a modellfiúk alkalmatlanok a munkára.

– Sokakat kellett eltanácsolnom egy-egy reklámfotózáson, Tamás viszont kapóra jött, mert rendkívül jól mutatott a kamera előtt. Ugyan nem volt rutinja, de hamar ráérzett az ízére, és ma is úgy gondolom, elképesztő tehetség lapult benne modellként is, s fényes karrier várt volna rá, ha azt az utat választja – tette hozzá a fotós.

Zsidró Tamás azonban már akkor is elhivatott fodrász volt, akit a hajkreációk jobban érdekeltek, mint a pózolás.

Attila nagyon komoly munkákat vitt, ő készítette például a Levi’s naptár első magyarországi fotózását. Kicsit be voltam tojva, de azért élveztem. Viszont azt már az első alkalommal éreztem, hogy nem lenne türelmem ehhez a szakmához – emlékezett Zsidró, aki mint kiderült, mára híressé vált színészek helyett

is beugrot a fotózásokon, miután Juhász Attila a kezdő fodrá­szában ezerszer nagyobb potenciált látott.

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás