Hajdú Péter és párja, Eszter immár egy több, mint öt hónapos kisfiú büszke szülei. Dominik alaposan átírta közös életük forgatókönyvét, hiszen már az esküvőjüket tervezték, amikor kiderült, hogy Eszter terhes. Ha pedig így alakult, elsősorban a kicsire koncentrálnak és persze az ifjú ara is szeretne a legjobb formájában lenni, így mint azt mondták, jövő tavasszal vagy nyáron lesz közös életük nagy napja.

A tévés műsorvezető és producer Domi születése után elmondta, a kicsi még nem nagyon vesz róla tudomást, csak az édesanyja létezik számára, de ezen nem csodálkozott, hiszen Sarka Katától született két gyermeke esetében is ugyanezt tapasztalta. Egy hónappal ezelőtt azonban boldogan újságolta, hogy megtört a jég és kisfia már őt is felismeri:

„Most is éppen babázom. Dominik pár héttel ezelőtt mosolygott rám először ébredés után, vagyis megtört a jég. Már velem is kommunikál, néz rám, nevet és boldogan kalimpál, vagyis kezd rájönni, hogy én is része vagyok a kis életének. Hihetetlenül jó érzés látni az első mosolyt, amit én kaptam! Persze eddig is egy család voltunk, de ezt már ő is tudja, vagyis beengedett a bizalmi körbe, amit eddig ketten alkottak Eszterrel…” – mondta Hajdú Péter.

Domival a kapcsolata azóta még szorosabb lett, amit jól bizonyít az a nagyon cuki fotó is, amit Péter kitett a közösségi oldalára. Ezen kisfia éppen a haját tépi, amelyhez a tévés csak annyit fűzött hozzá: „Nyugi, neked is lesz!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés