Hajas László és Zsidró Tamás is – szakmáját tekintve – mesterfodrász, azonban teljesen eltérő gyökerekkel indultak neki. Hajas egy véletlen folytán választotta ezt a hivatást, Zsidró azonban fodrászcsaládból származik.

„Anyu nagyon fiatalon ment férjhez, 17 évesen szült engem, aztán 3 évvel később a húgomat. Elég laza pórázon tartott, nem nagyon tanultam. […] Gimnázium így szóba sem jöhetett, valami szakma kellett. Édesanyám jó barátságban volt a fodrászával, a modellje is volt; így lettem fodrásztanuló” – számolt be a hot! magazinnak Hajas László, aki azóta már olyan sztároknak is készített frizurát, mint Glenn Close, Claudia Schiffer vagy a nemrég elhunyt Andy Fletcher.

Zsidró Tamás és Hajas László is keményen megdolgozott a sikerért Forrás: hot! magazin

Zsidró Tamás viszont fodrászcsaládban nőtt fel, a nagybátyja és a nagynénje szerettette meg vele a szakmát. Miután 1980-ban végzett a fodrásziskolában, Perina Péter felkészítésével bejutott a Wella Hungaria top 10 tagja közé. Ez volt az első nagyobb sikere, majd megnyitotta a Bajcsy-Zsilinszky úton az első szalonját. Később az Andrássy úton, a Rózsadombon és a MOM Parkban is nyílt üzlete.

További érdekességeket a két fodrászzseniről a hot! magazin szerdai számában olvashatsz.