Gönczi Gábor úszik a boldogságban, szülinapjára kapta Grétit





Augusztus 8-án megszületett Gönczi Gábor kislánya, Gréti – újságolta boldogan a Borsnak a Tények műsorvezetője. A TV2 sztárja most duplán ünnepel, ugyanis épp ma van a 46. születésnapja. 



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.10.
gólyahír

Gönczi Gábor és Ildikó már tűkön ülve várták második gyermekük érkezését, akit néhány nappal a kiírt időpont után hozott világra a boldog anyuka. A műsorvezető korábban elmondta lapunknak: feletteseivel abban maradtak, ha kislányuk akkor indulna útnak, amikor ő éppen a TV2 Tények stúdiójában ül, akkor mindent hátrahagyva rohanna a feleségéhez. Szerencsére erre nem került sor, ugyanis a szülés előjelei hétvégén jelentkeztek, amikor mindannyian otthon voltak.

Csodaszép vasárnapra ébredtünk, és nem sokkal később jöttek az első jelek, hogy talán a kislányunk útnak indult. Bár tudtuk, hogy bármikor megérkezhet, nem feltétlenül azzal a szándékkal mentünk be az orvosunkhoz, hogy aznap megszületik. A doktor aztán azt kérte, hogy ne menjünk haza, mert ma mindenképpen megtörténik velünk ez a csoda. Így is lett, a délutáni órákban 4520 grammal és 59 centiméterrel világra jött Gréti – mesélte a Borsnak Gönczi Gábor, aki a szülés alatt végig felesége kezét fogta, és mindenben támogatta őt.

A TV2 Tények műsorvezetője nem is lehetne ennél boldogabb, ugyanis éppen ma ünnepli a 46. születésnapját.

Valószínűleg Ildit és Grétit ma még nem engedik haza a kórházból, de még az is lehet, hogy igen. Bárhogy alakul, úgy tekintek a kislányomra, hogy ő az én legszebb szülinapi ajándékom, amit valaha az életben kaptam – tette hozzá, s elárulta, a tejfakasztó bulit még vasárnap este meg­tartották.

A családdal vasárnap este ünnepeltünk egy kicsit, a barátokkal pedig hétfő este koccintottunk a lakásunkban. Nem vágtunk neki a nagyvilágnak, hanem áthívtam a hozzám legközelebb álló két barátomat. Vannak, akik a nagy tejfakasztó bulik hívei, én is tudnék hívni ezer embert, de szűk körben, mély beszélgetés mellett szerettem volna most ezt megélni – mesélte Gábor, aki a baba születésével két hét szabadságra megy, így legközelebb augusztus végén találkozhatnak vele a nézők a Tényekben.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás