A legfrissebb Story magazin szerint Galambos Lajos jelenleg egyedül él boldogasszonypusztai birtokán egy halászházban, mivel gyermekei, a 23 éves Bogi, a 21 éves Lajos és a 20 éves István már elkezdték az önálló életüket.

„Igyekeztem jó szülő lenni, de úgy érzem, hogy a mostani helyzetem, életem ideálisabb lenne a gyermekvállalásra, és 60 évesen talán még jobb apa lennék, mint amilyen annak idején lehettem” – vallotta be Galambos Lajcsi, aki úgy érzi, újra megérett az apaságra.

A hatvanéves trombitás örökbe akar fogadni egy árva kislányt.

Rengeteget jelentenek neki a gyermekei

Korábban a Metropol is írt róla, hogy Galambos (Lagzi) Lajcsi nagyon felizgatta magát, amikor a tévét kapcsolgatva egy mulatós csatornára keveredett, ahol egy számára már jól ismert fiatal zenész, Gányi Patrik lépett fel éppen. Az Édes kisfiam című slágerrel állt színpadra, amikor azonban felcsendült a jól ismert dallam, Galambosnak összeszorult a szíve. Megismerte ugyanis, hogy a trom­bitaszólót ő fújja, nem pedig a fiatal srác.

„Mintha a szívemből szakítottak volna ki egy darabot”

Tényleg olyan, mintha a szívemből szakítottak volna ki egy darabot, hiszen akkor fújtam fel egy stúdióban ezt a dalt, amikor a fiam született – mondta a Bors meg­keresésére Lajcsi. – Benne volt minden szeretetem, aggodalmam, félelmem és örömöm. Ez a dal azóta olyan, mintha a gyerekem lenne. Ahogy akkor, abban a pillanatban rögzítették, az az én alkotásom, az én tulajdonom.