Így még biztosan nem láttad: fürdőruhában mutatta meg gyönyörű feleségét Győrfi Pál – Fotók!





A Nyugat-Balaton egyik legszebb részét fedezte fel a Győrfi család: a Zalai-dombság nyugodt szegletébe, Zalacsányba utaztak. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője feleségével és gyermekeivel együtt ismerkedett a golfozással, amiben kifejezetten ügyesnek bizonyult. A sportolás mellett volt idejük felfedezni a Festetics-kastélyt, meglátogatni egy sajtkészítő műhelyt és kipróbálni a Zala Springs új wellnessrészlegét is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.28.
szórakozás

„Éjszaka érkeztünk meg a szállásra, és akkor még fel sem fogtuk, milyen csodálatos helyre csöppentünk, hiszen nem láttunk semmit a tájból. Ám reggel, amikor felkeltünk, elállt a lélegzetünk! Zalacsány és környéke eddig még ismeretlen terep volt számunkra, de felülmúlta a várakozásainkat” – árulta el lapunknak az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

A család régóta vágyott már egy tökéletes wellnessélményre, ahol aktív pihenéssel tudják kiegészíteni a medencében és szaunában töltött lazítást. Erre a Balaton közvetlen közelében, Zalacsányban találták meg a számukra legmegfelelőbb helyszínt.

A sportolás mellett Győrfi Pál családjának jutott ideje wellnessezni is (Fotó: Zala Springs)

„Ez most nem a romantikázásról szólt, igazi nagycsaládos kirándulás volt. Egy különleges állatsimogatóba is ellátogattunk, amelynek egy rendkívül kedves, idős házaspár a tulajdonosa. Ádám, Alíz és Lilla teljesen odavoltak a jószágokért. Majd egy sajtkészítő műhelybe vezetett az utunk. Nagyon jó érzés volt távol lenni a város zajától, jó volt egy kicsit elfelejteni a gondokat, együtt lenni a családommal, és megtapasztalni a vidéki élet szépségeit” – sorolta az élményeket Győrfi Pál.

A szóvivő és családja Közép-Európa első luxusresortjában, a Zala Springsben szállt meg. Természetesen nem maradhatott el a golfozás sem, amit a térség legszínvonalasabb golfpályáján próbálhattak ki.

Nem maradhatott el a golfozás sem (Fotó: Zala Springs)

„Nagy sétákat tettünk a golfpályákon, és ki is próbáltuk ezt a sportot. A feleségem és a gyerekeim zsenik voltak benne, nagyon gyorsan elsajátították a golf lényegét. Azt mondták, hogy nekem is jó érzékem van hozzá” – mesélte Győrfi.

Győrfi Pál feleség nagyon gyorsan elsajátította a golf lényegét (Fotó: Zala Springs)

Szükségük volt a feltöltődésre

A családnak nincs otthon kutyája, így óriási élmény volt a gyerekek számára, amikor több barátságos ebbel, sőt egy csacsival és kacsákkal is találkoztak.

„Ez a pihenés felért számunkra egy terápiával. Rendkívül kedves embereket ismertünk meg, rengeteg programon vettünk részt, sokat aludtunk, és a wellnessrészlegben is mindent kipróbáltunk. Keszthely is igazán különleges város, a Festetics-kastélyt privát túrával jártuk be. Lenyűgöző a pompa, amit ott láttunk! Egészen biztos, hogy visszatérünk a családdal erre a vidékre” – szögezte le Pál.

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás