Fantasztikus programokkal és ingyenes Demjén koncerttel várja látogatóit a Plázs





Augusztus 18-án a Retro Rádió ingyenes Demjén 75 koncerttel kedveskedik a hallgatóinak, melyet a Rock’n’Roll Arénában Fenyő Miklós koncertje követ.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.08.16.
siófok plázs

Másnap az Edda Művek lép színpadra Siófok partjainál, augusztus 20-án pedig a világsztár dj, Solomun érkezik a Plázs fehérhomokos partjára.

Bár lassan véget ér a nyár, a Plázson ebből még mit sem érezni

Fotó: Siófok Plázs

A hőmérő az egekben, a Balaton vize pont jól hűsít, a fehérhomokos parton pedig úgy érezhetjük magunkat, mint egy tengerparton. Az esti koncertek és bulik miatt pedig kiváló terep azoknak, akik szeretik egy nyaralás alatt kicsit kirúgni a „ház oldalát.” Ráadásul még a hétvégét sem kell megvárni a hétvégi hangulatért.

Ezen a héten a Retro Rádió előrehozza hallgatóinak a hétvégét és augusztus 18-án egy megabulival készül számukra. A Plázs nagyszínpadján Dj Dominique vezényletével indul a Fergeteg Party, melyet a Demjén 75 nagykoncert követ! Ráadásul, aki előzetesen regisztrált, annak 22 óráig ingyenes a belépés a Plázsra, de érdemes tovább is maradni, 23 órától ugyanis hazánk rock and roll királya, Fenyő Miklós hozza el olyan örökzöld slágereit az Arénába, mint a Csókkirály, Casino twist vagy a Limbó hintó, majd Dj Dominique Fergeteg Party-jára érkezik az éjszaka Korda György és Balázs Klári is.

Másnap egy szintén legendás hazai zenekar, az Edda Művek lép majd fel a Balaton nagyszínpadján, az after partyért pedig a Wannabe Beach felel a ’90-es és 2000-es évek legbombább dalaival.

Az elektronikus zenék szerelmeseit ezen a hétvégén igazi kánaán várja. Augusztus 20-án a Deadcode Production csapata ugyanis beveti nagyágyúit: a Beachen délután Mirmur és Dénes Tóth hozzák a legjobb zenéiket napfürdőzéshez, míg este a nagyszínpadon a Secret Factory és a világsztár dj, Solomun játszik, aki egy háromórás, naplemente szettel készül a különleges estére. Az after felelősei Mateo & Spirit, valamint Metha lesznek.

Mindeközben az Arénában a Chill’n’Cheers-en bulizhatunk, ahova érkezik Anymood, Nigel Stately, Horisone, Daniel Nike, Andrewboy, Tigran, Hiboo, Janett, NoNameLeft, Dennis Berey és R92.

Ahogy az előző években megszokhattuk, ha augusztus, akkor WeLove Balaton fesztivál a Plázson

Az idén augusztus 21-re eső, egynapos, több ezer fiatalt vonzó elektronikus zenei fesztiválon öt helyszínen egészen napfelkeltéig megy majd a party. Többek között itt lesz Bárány Attila, Metzker Viktória, a BSW, T.Danny, Yamina, Szecsei, Jauri, KatapultDJ, Pixa és még sokan mások.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás