Fájdalmas titkot őriz a Dancing with the Stars világsztárja. A venezuelai szépség tragikus körülmények között vesztette el első szerelmét – tudta meg a Ripost.

Egy megrázó haláleset az, ami egy életre rányomta a bélyegét a venezuelai sorozatsztár, Gabriela Spanic szerelmi kapcsolataira. Első szerelmétől ugyanis a halál választotta el. A színésznőnek ma is elcsuklik a hangja, ha felidézi a napot, amikor megtudta, nincs többé az a fiú, akit először szeretet – írja a portál.

Gaby még fiatal volt, amikor megismerkedett Angellel. Ahogyan az lenni szokott, elsöprő szerelem volt az övék. A fiatalok minden szabadidejüket együtt töltötték és természetesen közös jövőt, családot terveztek. De a sors közbeszólt.

Ma is élénken él bennem az arca, hangja és ölelése. Hatalmas szerelem volt a miénk, ami a középiskolában kezdődött. Tizenhat éves voltam, amikor egy éjjel borzasztó álomra riadtam fel. Láttam, ahogy Angel megfullad… Reggel elmeséltem édesanyámnak a rémálmomat, majd elindultam a plázába, ahol minden reggel találkoztam a szerelmemmel, hogy együtt menjünk az iskolába. Ő azonban nem volt ott és a suliban sem láttamkezdte a Ripostnak a Dancing with the Stars versenyzője, aki összeomlott, amikor megtudta, álma rémisztő valósággá vált.

Délután kaptam a hírt, hogy Angel megfulladt… Képtelen voltam felfogni, hogy amit álmomban láttam, az valóban megtörtént. Életem legszörnyűbb időszaka volt ez. Heteken át csak sírtam és azt éreztem, hogy nincs értelme az életemnek. Végül az evésbe menekültem és borzasztóan meghíztam. Három évig tartott, amire feldolgoztam Angel halálát. Akkor kezdtem el lefogyni a felesleges kilókat, amikor elhatároztam, hogy jelentkezem a Miss Venezuela szépségversenyre” – mesélte Gabriela Spanic, aki ma is gyakran álmodik a fiúval, aki mellett kamaszkorában átélte, milyen is tiszta szívvel, őszintén szeretni és szeretve lenni…