Ezeket a koncerteket élvezheted otthonról





Tóth Gabi, Keresztes Ildikó, Balázs Fecó, Frenreisz Károly. Csak néhány név, akinek bulijához ki sem kell mozdulnunk otthonról.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.11.
raktárkoncert

5,3 milliárd forintból több mint 150 raktárkoncerteket szerveznek, hogy ezen keresztül támogassák az iparágban dolgozó előadókat és háttérmunkásokat. A Metropol több részes összeállításban számol be a koncertekről, amelyeket online sugároznak majd - a raktárkoncertek a mindiGO TV alkalmazásban tekinthetők meg.

A Lounge Group jóvoltából már a raktárkoncertek nyilvánosságra kerülését megelőzően számos értékes tartalom válik elérhetővé a kulisszák mögül. A raktarkoncertek.hu honlapra és a vonatkozó közösségi média oldalakra folyamatosan kerülnek fel a színfalak mögötti pillatanok képei és a fellépőkről szóló exkluzív fotós, hangos és mozgóképes információk.

Keresztes Ildikó: Köszönöm, hogy zenélhetek!

Fotó: Szabolcs László

Az énekesnő boldogan lépett fel a csapatával, főleg, mert a raktárkoncerten tökéletes körülmények között dolgozhattak. „Nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy újra ilyen formában zenélhetünk! Kicsit izgultam, mert mi voltunk az elsők, akik megnyitottuk a raktárkoncert-sorozatot. Tartottam a felvételtől, mert úgy van ez, mint a színházban: hiába játszod 100 éve a darabot, amikor azt mondják, hogy felvesszük az előadást, tuti, hogy elbakizod” – árulta el a Ripost-nak Ildikó, aki szerencsésnek tartja magát. Világéletében spórolós típus volt, ezért az elmúlt hónapok nehézségeiből a tartalékai segítették ki.

Balázs Fecó a karantén alatt alkotni sem volt képes

Fotó: Szabolcs László

A 150 fellépő között van a Kossuth-díjas előadóművész is, aki megszenvedte az elmúlt hónapokat: a koronavírus okozta bizonytalanság miatt alkotni sem volt képes. A raktárkoncerteket viszont nagyon jó alkalomnak tartja arra, hogy az előadók adhassanak a közönségnek a zenéjükkel. „A raktárkoncert lehetősége nagyon nagy segítség volt a kormánytól és szerintem időben észlelték a bajt. Remélem, hogy most már minden folytatódik tovább, és ismét mindenhol telt ház előtt koncertezhetünk” – mondta a Ripost-nak optimistán Balázs Fecó, aki legbelül tudja, hogy még egy jó ideig semmi nem lesz a régi.

Tóth Vera a saját zenészeit támogatta

Fotó: Markovics Gábor

Az énekesnő fontosnak tartotta, hogy a nehéz időkben se hagyja magára a zenekara tagjait, valamint a háttérben dolgozó munkatársait. Vera ezért időben jelezte nekik, hogy ha pénzre van szükségük, forduljanak hozzá. „A karantén alatt megkértem a zenészeimet, szóljanak, ha valami nagy baj van. Nem vagyok milliomos, de azért vannak olyan tartalékaim, amiket – ha valaki azt mondja, hogy vészhelyzet van – meg tudok osztani” – árulta el a Ripost-nak Vera, aki a raktárkoncerten úgy érezte magát, mintha újra a Megasztár színpadán állna. „A raktárkoncerttel 25 embernek tudtam segíteni. Ezért hívtam big bandet, de a saját kvartettemet is segítem. A lényeg, hogy minél több zenész kapjon a támogatásból.”

Frenreisz Károly: Az egészségünk a tét!

Fotó: Bánkúti Sándor

A legendás Skorpió együttes frontembere hónapokig ki sem tette a lábát az utcára, annyira féltette az egészségét. Most is betartja a szükséges előírásokat, a raktárkoncertekért pedig mérhetetlenül hálás, hiszen a vírus miatt egy egész iparág került veszélybe. „Enélkül várhatunk a csodára. Sokáig mindennemű kontaktust kerültem, a zenekarral is csak telefonon és online tartottuk a kapcsolatot, úgyhogy jó érzés volt újra látni a társaimat, de ezúton is üzenem mindenkinek: a koronavírus még mindig jelen van, létezik, úgyhogy ne lazuljunk el, hanem együttes erővel győzzük le a járványt! Az egészségünk, a szabadságunk és a megélhetésünk a tét!” – üzente a közönségének a zenész.

Tóth Gabi: A koncert visszaigazolás, hogy valamit jól csináltunk

Fotó: Markovics Gábor

Tóth Gabi a koronavírus alatt rázódott bele az anyaságba, férjével, Krausz Gáborral, és kilenc hónapos kislányukkal, Hannarózával ekkor váltak igazi családdá. Gabinak ennek ellenére nagyon hiányzott a színpad, ezért boldogan lépett fel a raktárkoncerten a csapatával. „Hatalmas motiváció és egyben valódi beteljesülés, hogy a raktárkoncerten felléphetünk. Megtiszteltetés és visszaigazolás, hogy valamit jól csináltunk az elmúlt években. Értékes visszajelzés a zenekarom számára is, akik lelkileg is nehezen élték meg az elmúlt hónapokat” – fogalmazott a Ripost-nak az énekesnő.





Ezeket olvastad már?
Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás