Damu Roland október közepén tett ki a közösségi oldalára egy posztot, amelyben egészségügyi állapotára hivatkozva pénzt kért a követőitől. Már ez is kiverte a biztosítékot sokaknál, de amit most Jakupcsek Gabriella műsorában mondott, azelőtt már tényleg mindenki érthetetlenül áll. A Jakupcsek Night vendégeként az előzőekről is beszélt, ennek kapcsán merült fel a kérdés, hogy miért nem fizet évek óta gyerektartást az öt és fél éves kislányának, Majának, akit az anyai nagynénje nevel, de évek óta nem is látogatja őt – írja a Ripost.

Amikor Jakupcsek Gabriella megkérdezte tőle, hogy miért nem fizet, egészen megdöbbentő párbeszédnek lehettek szem- és fültanúi az ATV nézői:

„Ezek olyan dolgok, amikről nagyon hamar bírósági ítélet fog születni. Az nem kamucikk, hogy nem látogatom a lányomat. De mit mondtál? Nem látogatod a…?” – kérdezett vissza Damu.

„Gyereked” – válaszolta Gabriella.

„Kiét?” – kérdezte indulatosan a színész.

„Hát, a saját gyerekedet” – replikázott a műsorvezető.

„A saját gyerekemet. Értem…”

„Nem, nem a saját gyereked?” – szegezte neki meglepődve a kérdést Jakupcsek.

„Na, ezek a dolgok, amikről nem lehet beszélni. Hangsúlyozom, minden egyes szavamért vállalom a felelősséget jogilag és emberileg is” – jelentette ki a színész, aki szerint a bíróságon majd mindenre fény derül.