Szinte már gyanús, ha úgy telik el egy nap, hogy ne halljunk a rapperről. Eddig másról sem hallottunk, mint a bonyolult magánéletétől, balhéjáról vagy éppen arról a botrányos esetről, amikor a Sztárban Sztár című műsort hagyta cserben azzal, hogy nem jelent meg.

Most azonban sikeres szemműtétjéről számolt be Curtis a Blikknek.

„Végleg elegem lett a szemüvegből, nagyon megnehezítette az életem a színpadon és a tévés szereplések során. Amikor egy kicsit is megizzadtam, elkezdett csúszkálni, tologathattam vissza. A kontaktlencse nálam szóba sem jöhetett, egyrészt nem szeretek a szemem körül matatni, másrészt szétszórt srác vagyok, a lencsével járó sok macera nem nekem való. Ismerőseim a legnagyobb hazai klinikát javasoltak, ugyanis ők végezték a legtöbb kezelést Magyarországon.”-magyarázza Curtis a Blikknek.

A rapper távolra nem látott jól, az egyik szeme mínusz 1-es, a másik mínusz 1,75-ös volt.

„Bár nem vészes dioptriák ezek, ez már pont az a kategória, ami egyszerre kényelmetlen és zavaró .Gondolom a sok okostelefonozás és a monitor nem tett jót, bár lehet, hogy szimplán csak genetika számlájára írható: a családomban az édesanyám, a nővérem és az egyik bátyám is szemüveges.”– mesélte a zenész.

Bár Curtis nagyon félt, ennek ellenére, nagyon kíméletes volt a beavatkozás.

„Őszinte leszek, amikor beléptem a klinikára eszembe jutott, hogy jobb lenne eliszkolni. Aztán mielőtt lebeszélhettem volna magam, megkaptam az érzéstelenítő cseppeket, és alig tíz perc alatt meg is volt mindkét szemem. Jól döntöttem. A műtét során semmit nem éreztem, olyannyira nem, hogy meg is kérdeztem az orvost, hogy mi a következő lépés. Nagyon meglepődtem, amikor közölték velem, hogy ennyi volt.”

„A műtétet követően nemhogy fájdalmat nem éreztem, de amikor két-három órával később kimentem a teraszra, nagyon megdöbbentem: túl jól láttam. Esküszöm, azon tanakodtam, hogy akkor ez most ilyen lesz?– zárja Blikknek mondandóját a most már sass-szemű Curtis.