Csuti, úgy tűnik, túl van a nehezén és újra élvezni kezdte az életet. A híresség a Storynak őszintén mesélt a Reginával való kapcsolatáról. Szabó András egyelőre visszafogottan beszélt új szerelméről, hiszen még mindig folyamatban van Kulcsár Edinával a válása, de most elárulta, jelenleg hol tartanak.

„Friss kapcsolat a miénk, most ismerkedünk, aminek az is része, hogy amint lehetőségünk nyílik, időnként elszökünk pár napra kettesben. […] Egyelőre nem költöztünk össze, de gyakran alszom Reginánál. Mindkettőnknek fontos, hogy együtt legyünk, már csak emiatt is jók ezek az utak, mert ilyenkor csak egymásra figyelünk. Bejártuk Nápolyt, Sorrentót, Positanót, szebbnél szebb helyeket fedeztünk fel, jókat ettünk, ittunk. Ráadásul az egészet Regina szervezte, nekem annyi feladatom volt, hogy amikor a szállást foglalta, rábólintottam, melyik legyen. Szóval, nagyon jó dolgom van mellette, el vagyok kényeztetve […] Gyűjtjük a közös élményeket, nagyokat beszélgetünk, és igen, a levegő is izzik közöttünk” – mondta el a Storynak Csuti.

Csuti nem akar semmit elsietni!

Kulcsár Edina volt párja mondhatni, megtanulta a leckét, ezért is óvatos az új kapcsolatában, de az tény, hogy nagyon élvezi ezt az időszakot. Reginát már a szüleinek és a gyerekeinek is bemutatta. Sőt, mellette van a baráti programokon is.

„Apaként szeretném hangsúlyozni, hogy nekem továbbra is a gyerekeim az elsők. Csak akkor utazom el, amikor az édesanyjukkal vannak, és azonnal jönnék haza, ha szükség lenne rám. Hál’ isten, Edinával minden gond nélkül meg tudjuk beszélni a Ninával és Medivel kapcsolatos dolgokat” – árulta el az üzletember a lapnak.