RETRO RÁDIÓ

Megható részletek: Csiszár István elárulta, mihez kezd a nyereményével





Egy 43 éves színész, Csiszár István lett az ország legsokoldalúbb előadója, vasárnap este megnyerte a Sztárban sztár leszek! második évadát. Az ünneplés után, már kora reggel autóba pattant, Sopronba utazott, hogy magához ölelje feleségét és kislányát. A milliomossá vált előadó alig egy éve házas, de lagzija még nem volt. A Borsnak elárulták, a nyereményből arra is futja majd.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.23.
öröm

István hétről hétre elképesztő produkciókkal kápráztatta el a közönséget a Sztárban sztár leszek! színpadán, ám a döntő estélyén még azokat is képes volt túlszárnyalni. A világhírű legenda, Freddie Mercury bőrébe bújt, akit egy dal erejéig szó szerint megidézett a műsorban. A közönség tombolt, a mesterek is alig tudták összeszedni magukat a sokkból Csiszár produkciója láttán. Később aztán Zámbó Jimmyként is színpadra állt, de már az első éneklése után érezhető volt, hogy ez az este az övé, senki nem veheti el tőle. Csiszár István megnyerte a a Sztárban sztár leszek! második szériáját, ezzel együtt 10 millió forintot, egy saját dal és videóklip lehetőségét. Az énekes még csak igyekszik feldolgozni a történteket, ám felesége, Bettina a Borsnak elmondta, első perctől tudta, hogy férje lesz az ország legsokoldalúbb előadója.

Sírtam, remegett mindenem, amikor a férjem nevét kimondta Tilla. Nagyon büszke vagyok Istire, de őszintén szólva, már az első élő adások után mondtam neki, hogy szerintem ő fogja megnyerni a versenyt. Színházi ember vagyok, így nem az elfogultság mondatta ezt velem, szakmai szemmel is kiemelkedőnek találtam, és örömmel láttam, hogy a kommentelők is nagyon szeretik az előadásait – mondta a Borsnak Bettina, aki elsőként lapunknak szólalt meg.

Tűz ütött ki az otthonukban

A büszke feleség az elmúlt három hetet kisbabájukkal együtt, otthonuktól távol töltötte. Ahogy a Ripost elsőként megírta, egy elfáradt vezeték miatt tűz ütött ki a házukban, emiatt kellett elutazniuk édesanyjához Sopronba.

Nehéz volt, hogy István nem tőlünk ment el a fellépésekre, és az is, hogy nem hozzánk jött haza. Nehéz volt, hogy fizikailag nem tudtam támogatni. Hosszú volt ez a három hét, amit külön töltöttünk, de a lényeg, hogy minden jól alakult – mesélte Bettina, akiről férje, a Sztárban sztár leszek! adásai alatt és a díjátadó pillanatában is mély tisztelettel és mérhetetlen szeretettel beszélt, megköszönve támogatását.

Elválaszthatatlanok Bettinával

A fiatalasszony szerint kivételes, tiszta szerelem az övék, ami szinte a semmiből született.

2015-ben találkoztunk, Csiszi abba a színházba jött dolgozni, ahol én táncos voltam. Kezdetben nem éreztünk semmit egymás iránt, de az is lehet, hogy csak az én szemem volt csukva. Aztán valahogy a semmiből, vulkánerejű robbanással jött a szerelem, és azóta elválaszthatatlanok vagyunk. Meghatottak a műsorban elhangzott szavai, de a mi kapcsolatunk valóban ilyen. Sajnos a mai világban ez már egyre ritkább, de kettőnk között jelen van a szerelem, a tisztelet, a barátság és az évek múltán a szenvedély sem múlt el – áradozott Bettina, aki idén januárban mondta ki a boldogító igent a Sztárban sztár leszek! győztesének, azonban a lagzira a pandémia miatt nem kerülhetett sor. Most, hogy Csiszár István 10 millió forinttal lett gazdagabb, hamarosan erre is sor kerül, de a Borsnak elárulták, van más egyéb

is, amit az énekes szeretne megvalósítani.

A nyereménynek lesz helye nálunk, hiszen a tűz miatt a házunkat rendbe kell tenni, de így talán egy nagyobb lagzit is szervezhetünk majd – mondta Bettina, majd egy pillanatra férje vette át a szót.

Beszállna egy inkubátorba is

Szeretnék visszafizetni egy kicsit az univerzumnak, és a nyereményem egy részét jótékonysági célra ajánlanám fel. A napokban feldobta a Facebook, hogy Miskolcon, épp a szülővárosomban, az egyik gyerekkórházban inkubátorra gyűjtenek. Utánanézek, és ha még mindig tart a gyűjtés, a feleségemmel megbeszélt összeggel támogatni fogom őket vagy másokat. Az egész világ az egyensúlyról szól, és én imádok adni, szeretek segíteni másoknak – zárta Csiszár István, akiről biztosan ezután is sokat hallunk majd.





Ezeket olvastad már?
Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás