Cicciolina kiborult, rettegésben éli az életét





Borzalmasan érzi magát Cicciolina, egyre nehezebb helyzetbe kerül. Már a lakását is félve hagyja el az utcai zavargások miatt, és kezdenek elfogyni az anyagi tartalékai is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.25.
koronavírus félelem korlátozás cicciolina

Staller Ilona, azaz Cicciolina borzalmasan aggódik a jövője miatt, hiszen Olaszországban javában tombol a járvány, így még több korlátozást terveznek. Így a pornódíva teljesen ellehetetlenül, mivel nem tudja folytatni munkásságát, ami külföldre szólítaná. Ráadásul a sok rossz hír miatt az oltástól is tart. Az AcNewsnak kifejtette, mi az oka a bizalmatlanságának, sőt kijelentette, ez már a harmadik világháború.

„Én még nagyon bizonytalan vagyok, mert nem tudom, mit tartalmaznak a vakcinák. Úgy gondolom, addig, amíg én jól vagyok, és erős a szervezetem, lehet, hogy nincs is szükségem rá. Egyelőre nálunk nincs elegendő oltóanyag, így várakozom, és ha már majd többet tudunk, akkor talán nyáron én is beoltatom magam” - árulta el Cicciolina.

Cicciolina / Fotó: Ripost

Lehetőségei még inkább lekorlátozódhatnak az újabb szigorítások miatt, ezért szó szerint kilátástalannak látja a jövőjét. Olaszországban egyébként már tüntetéseket is szerveznek, hogy a kormány megkezdje az újranyitást. Cicciolina szerint a jelenlegi helyzet sokakat kergetett öngyilkosságba, ő maga egyébként nem mer autóba ülni, ugyanis sokszor dobálják kővel a kocsikat, emiatt inkább metrón közlekedik, maszkkal és szemüveggel eltakart arccal.

„A munkáim jelentős része külföldre szólít. Tavaly csupán Madridba jutottam el ősszel, de akkor is rendkívül komoly vizsgálatokon estem át. A bevételektől teljesen elestem, és nekem is véges a pénzem. A tökölőm már tele van! (…) A szívem szakad meg ebben a helyzetben, amiről ki lehet jelenteni, hogy ez a harmadik világháború” - részletezte Ilona, aki azt is hozzátette, egy műsor miatt a napokban tesztelték, és szerencsére negatív lett.

Cicciolina szívesen hazaköltözne

Cicciolina ráadásul nemrég azt is kijelentette, hogy hazaköltözne Magyarországra, ahol bárki megkaphatná egy estére, ha a zsebébe nyúl. „Be akarom indítani a Vacsorázz Cicciolinával programot. Vendégként elmennék nagy éttermekbe, képeket csinálnánk, beszélgetnénk. Egy talkshow-t is szeretnék, ahol lazán beszélgetnénk mindenféléről a vendégeimmel” - mondta az ex-pornósztár.

Természetesen nem csak emiatt jönne haza: „Nővérem Budapesten él, az összes családtagom Magyarországon van. Imádom az országot, mert minden városnak megvan a maga szépsége, és ugyanúgy tudnék mindenfelé utazni belföldön is. Nagyon szeretem Budapestet is, ráadásul kívülről ismerem, mindenhova odatalálok. Engem húz a vérem vissza Pestre. Meg a koszt, mert nagyon szeretem az igazi magyar ételeket” - nyilatkozta.





Ezeket olvastad már?
Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás