A baba egy komplikáció miatt nem tudott egészségesen a világra jönni. A gyászt és a veszteséget a pár azóta sem tudja igazán feldolgozni, csak egyet tehetnek, amennyire lehet, enyhítenek a fájdalmukon. Ennek pedig egy igen sajátságos módját találták: a kisfiú hamvait mindenhova magukkal viszik.

A furcsa gyógyírről a sztárpár másik két gyermeke, az 5 éves Luna és a 3 éves Miles is tud, olyannyira, hogy ha valahova indulnak, mindig megkérdezik a szüleiket, hogy a testvérüket is hozták-e.

„Ha vakációzni vagy akárhová megyünk, a gyerekek mindig mondják, ne hagyjuk otthon Jack babát, úgyhogy mindig el kell hoznom őt is. Van olyan is, hogy utazás közben szólnak: a kicsi megszomjazott. Ez lehet, hogy őrültség, de ilyenkor az urnája mellé tesznek egy pohár vizet„ nyilatkozta a gyászoló anyuka a scarymummy.com-nak.

A pár együtt próbálja feldolgozni a gyászt Mark Makela/Getty Images/AFP (Photo by Mark Makela / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

A pár együtt próbálja feldolgozni a gyászt (Fotó: Mark Makela/Getty Images/AFP)

Nem múlik a fájdalom

Szeptember végén Chrissy szívszorító Instagram-bejegyzéssel emlékezett meg a baba elvesztéséről:

„Egy évvel ezelőtt életem legnagyobb fájdalmát okoztad nekem, ami ugyanakkor megmutatta, hogy bármit túl tudok élni, még akkor is, ha nem akarom. Nem volt alkalmam vigyázni rád, de te jöttél és megmutattad, milyen fontos, hogy szeressem magam és vigyázzak magamra, mert az élet egy csoda. Azt mondták, hogy könnyebb lesz, de ezt még nem érzem. Anya és apa örökké szeretni fog téged” – írta akkor a megtört anyuka.