Britney Spears korábbi férje nemrégiben beszélt arról, hogy milyen a viszony fiaik és az édesanyjuk között.

Britney Spears

Britney Spears durva hangnemben beszélt a gyermekeivel, amelyről már videós bizonyítékok is vannak Fotó: shutterstock

Kevin Federline most közzétett egy videót az Instagramján, ahol jól lehet látni hogyan veszekedett gyerekeivel Spears évekkel ezelőtt.

„Nem dőlhetek hátra és hagyhatom, hogy a fiaimat így megvádolják, azok után, amin keresztül mentek. Bármennyire is fájdalmas, családként úgy döntöttünk, hogy közzétesszük ezeket a felvételeket, amiket a fiúk 11 és 12 éves korukban készítettek. Ezek még csak nem is a legrosszabbak. A hazugságoknak véget kell vetni. Remélem, a gyerekeink felnőve ennél jobbak lesznek” – idézi a Pagesix Kevin Federline Instagram bejegyzését.

Britney nagyon arrogánsan viselkedett

A videóból az is kivehető, ahogy az énekesnő igen arrogánsan tisztelet követel fiaitól.

El kell kezdenetek úgy bánni velem, mint egy nővel, aki ér valamit. Én egy nő vagyok, oké? Legyetek kedvesek hozzám, megértettétek?” – mondja üvöltve a gyerekeinek Britney Spears.

A videóban még ez is kivehető: „Elvesztettétek a rohadt eszeteket?”, majd arról beszél, hogy sokkolta őt fia viselkedése, aki nem viselt cipőt egy boltban, és nem tudja, mit csináljon vele. Azt is mondja, hogy büntetésként el fogja venni a telefonját.

Federline-t sok kritika érte a videók közzététele miatt, többen gusztustalannak tartják a húzást, és úgy gondolják, a gyerekeit használja fegyvernek a saját harcában, Spears pedig csak úgy viselkedik, ahogyan egy anyától megszokott. Ezeknek a támadásoknak is köszönhető, hogy az énekes törölte a közösségi oldaláról a videókat.

Azonban valaki lementett és feltöltötte a Youtube-ra, amit itt lehet megnézni: