RETRO RÁDIÓ

Bodrogi Gyula: Ha odakerül a sor, én is odatartom a vállamat!





A Nemzet Színészének egész családja, többek között öregek otthonában élő nővére is beoltatja magát a rettegett kór ellen.



Megosztás
Szerző: Komáromi Bence
Létrehozva: 2021.01.13.
Példamutatás

Alig várja, hogy megkapja a koronavírus elleni vakcinát Bodrogi Gyula. A 86 éves színész nem gondolja, hogy bármilyen rossz következménye lehetne egy olyan készítménynek, melyet rengeteg szakember közös tudása hozott létre az emberiség megmentéséért.

- Az én saját indokom az, hogy ha valamit az emberek kitalálnak, és más hozzáértő emberek ezt jóváhagyják, akkor annak van értelme és ha rám kerül a sor, én is oda tartom a vállamat - mondta el a művész a Metropolnak.

Fotó: Metropol

Az egész család a vakcinára szavaz

A példátlan népszerűségnek örvendő élő legenda szerint az embereknek nincs szükségük ennél több győzködésre, hiszen amit tudni kell az oltásról, azt értelmesen elmagyarázták már a médiában, így szerinte csupán már csak regisztrálniuk kell postai vagy internetes úton.

- Szerencsére az én ismerőseimet, családtagjaimat nem is kell győzködni, a televízióban értelmesen elmondanak mindent a vakcinával kapcsolatban, és mi bízunk a hozzáértő szakemberekben. Gyerekkorunkban is megszúrtak minket, mégsem volt vita a szükségességéről- nevetett Bodrogi, aki komolyra fordította a szót és nem rejtette véka alá az álhíreket terjesztőkkel szembeni véleményét.

- Annyiféle ijesztgetést kaptak az emberek különböző helyekről, hogy már elkezdtek viták kialakulni, ami nagyon káros, mivel nem lenne szabad valótlanságokkal hergelni egymást. Sokan közben úgy vannak vele, hogy majd ha mindenki más beoltotta magát, akkor ők is odatartják a vállukat. Aztán ott vannak azok az emberek, akik úgy vélik, hogy ha az emberek nagy része beoltja magát, akkor ő már nem kaphatja el a vírust. Szerintem nem jó ez a hozzáállás. Az élet az egy olyan dolog, hogy kikényszeríti az emberekből a jót, néha a rosszat is, de legtöbbször a jót! Azok az emberek, akik most szkeptikusak, később biztos be fogják oltatni magukat, amikor látják, hogy a vakcina hatásos és jó– vélekedett.

Fotó: Metropol/Nagy Zoltán

Nővére is bizakodó

Mint ismeretes, a hétvégén már nem csak az egészségügyi dolgozókat, de a 150 fő feletti nyugdíjas otthonokban is elkezdődtek az oltási munkálatok. A hírnek leginkább a 86 éves színművész örül, akinek szeretett nővére is egy ilyen intézmény lakója. A Metropol kíváncsi volt, hogy a művész nővére esetleg megkapta már az oltást és ha igen, milyen tapasztalatai vannak.

- Hát azt még nem tudom, most még nem beszéltem vele, de biztos, orvos volt a férje, tehát nem hiszem, hogy benne nagy kétségek lennének ez iránt – mesélte a színész.

Elmarad a rendezése

Bodrogi már alig várja, hogy vége legyen a járványnak, mivel tavaly március óta nem állt a világot jelentő deszkákon. A legenda hamarosan József Attila Színházban rendez, melynek korábban hosszú évekig tagja volt. A teátrum sajtóosztályától megtudtuk, hamarosan megkezdődhetnek az Egy szoknya egy nadrág című vígjáték próbái és reményeik szerint március 20-án megtarthatják a premiert, ha a koronavírus járvánnyal kapcsolatos intézkedések lehetővé teszik.

- Közel egy éve nem állhattam színpadon, az elmúlt hét évtizedben nem volt ilyen. Hallatlan, miközben rettenetesen hiányzik nekem a közönség. Remélem minél gyorsabb ütemben beoltanak minket és újra indulhat az élet és persze kinyithatnak a színházak.

Fotó: Bánkúti Sándor/Bors

 





Ezeket olvastad már?
Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás