Újra maszkot hord Bódi Margó, házi praktikáiról mesélt





A népszerű énekesnő nem bízza a véletlenre, hiába van beoltva, szeretné biztonságban tudni a családját és magát is. Ahogy megérkezett a rossz idő, Margó elővette a maszkot.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.21.
utazás Bódi Margó betegség Bódi Guszti házi paraktika

Komoly fájdalmakkal küzdött Bódi Margó egy ízületi gyulladás miatt az elmúlt hetekben. Az énekesnő szinte mindent kipróbált, végül a Balázs Klári által javasolt ízületvédő kapszula pár hét alatt megszüntette a térdén a hatalmas duzzanatot, elmúlt a gyulladás és a fájdalom is.

Teljesen helyrejött a térdem. Gyalogolok és elkezdtem edzésre is járni, hogy meg legyenek mozgatva az ízületeim. Emellett az ízületvédő kapszulában kapom a fontos dolgokat, így szűnt meg a fájdalom és a gyulladás. Szinte mindenhol jártunk a világban, mégsem hallottam eddig ezekről a csodálatos gyógynövényekről, mint az indiai tömjénfa vagy a kínai csüdfű. Nagyon hálás vagyok nekik, már nem is érzem, hogy bármi problémám lenne” – kezdte a Metropolnak Margó, aki egész életében odafigyelt az egészségére. Fontosnak tartja azonban azt, hogy csak és kizárólag olyan készítményeket használjon, amelyek természetes eredetűek.

Teljesen meggyógyult a térde Fotó: Metropol/MG

Házi praktikákkal gyógyul

„Mi a mai napig a családunk praktikáit használjuk. Annak idején, ahol mi laktunk nem voltak gyógyszerek, még patika sem volt. Én egy mező közepén születtem meg, mégis itt vagyok. Most is isszuk a gyógyteákat, ha betegek vagyunk, kamillás gőzölést csinálunk. Emellett szedjük a vitaminokat, és van egy olaj, amit iszunk. Ezt az értisztításra kaptuk” – árulta el Margó, aki már a maszkot is elővette. Hiába kapták meg a koronavírus elleni védőoltást, így érzik magukat biztonságban.

Nem kockáztatunk. Már elővettük újra a maszkot. Reggel voltam a pékségbe, én már oda is felveszem. Egyre több emberen látom, hogy előkerült náluk is.”

Be vannak oltva, de akkor is hordják a maszkot Fotó: Facebook

Szeretnének Thaiföldre utazni

A koronavírus-járvány miatt a megszokott utazását el kellett halasztania a Bódi házaspárnak. Jövő év elején azonban ha minden jól megy, ismét Thaiföldön pihenhetnek majd.

„Folyamatosan nézzük a beutazási információkat, egyelőre Magyarország nincsen a listán. Mindenesetre reméljük, hogy hamarosan mehetünk. A szokásos három hónapra mennénk: január, február, március. Tavaly ez kimaradt, ugye a koronavírus miatt. Azért ez nagyon hiányzott nekünk, éveken keresztül mentünk a télből a nyárba. Az ottani időjárás, a sós tengervíz, az ételek és a napsütés mind nagyon hiányoztak” – tette hozzá Margó.

 





Ezeket olvastad már?
„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás