Bochkor Gáborék péntek reggel az egész országot foglalkoztató témáról – az Elf Bar-őrületről – kezdtek el beszélgetni, amit a Bors szúrt ki. Mint ismert, a manórúd (Elf Bar) Magyarországon illegális terméknek minősül.

Bochkor Gábor

Fotó: Bors

A Bochkor és csapata az elektromos cigi kapcsán egy NAV szóvivőjével, Dr. Kiss Péter Andrással beszélgettek. Az interjú közben a műsorvezető elszólta magát, hogy bizony neki is van a tulajdonában egy a tiltott eszközből, ami önmagában már illegális. Felhívta a figyelmet, hogy aki találkozik az Elf Barral, ne nyúljon hozzá, hiszen a tartása is illegális, és az illető jövedéki törvénysértést követ el. A rádiós ekkor szólta el magát – írja a Bors.

Mielőtt még ezzel a témával foglalkoztunk, kaptam egyet az egyik barátomtól, hogy próbáljam ki, mert tök jó. Nekem ez még meg van. Én most mit csináljak, hogy ne legyek törvénysértő? Semmisítsem meg, vigyem be hozzátok, te eljössz érte” – tette fel a kérdést a szóvivőnek, miközben az is elárulta, még nem nagyon szívott belőle.

Gábor egy egyszerű és tömör választ kapott

Gyorsan add vissza, vagy vidd be hozzánk” – mondta. Persze mindezt humorosan tálalták a hallgatóknak, de a beszélgetés során a humort hátrahagyva járták körbe a témát, így kiderült, súlyosan egészségkárosító az Elf Bar, ami ellen a hatóság a legkeményebb szigorral lépnek fel.