Bejelentés! Babát vár Meghan és Harry herceg





Második gyermekét várja Meghan sussexi hercegnő, a brit uralkodó unokájának, Harry hercegnek a felesége. A hírt vasárnap este jelentette be a házaspár szóvivője.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.15.
születés

Harry és Meghan első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor 2019. május 6-án született.

Harry jelenleg a hatodik, Archie a hetedik a brit trónutódlási sorban, így Sussex hercegének és hercegnőjének második gyermeke a nyolcadik helyre kerül.

Ezt nem befolyásolja az sem, hogy a házaspárnak fia vagy leánya születik-e, ugyanis a brit kormány kezdeményezésére elindított reformfolyamat évekkel ezelőtt eltörölte a királyi fiúutódok trónutódlási elsőbbségét. Így ha Harrynek és amerikai feleségének majdan lesz egy harmadik gyermeke is, akkor sem kerülhet idősebb testvérénél előrébb a sorban, ha fiúnak születik, és a házaspár második gyermeke leány lesz.

Harry és Meghan tavaly visszalépett ugyan a brit királyi család magas rangú tagjaiként ellátott hivatalos funkcióitól, és az Egyesült Államokba költözött, de hercegi, illetve hercegnői címüket megtartották, és jelenleg is szerepelnek a brit trónöröklési sorban.

A házaspár vasárnap közzétett egy fekete-fehér, művészi kivitelezésű portrét is saját magáról, és a fotón jól látszik, hogy a hercegnő gyermeket vár.

Harry nagyszüleinek, az idén 95 esztendős II. Erzsébet királynőnek és Fülöp edinburghi hercegnek - aki júniusban ünnepli 100. születésnapját - jelenleg kilenc dédunokája van.

Harry és Meghan második gyermeke a tizedik vagy a tizenegyedik dédunoka lesz, attól függően, hogy a királynő egyetlen leánygyermekének, Anna hercegnőnek a leánya, a szintén várandós Zara Tindall gyermeke mikor születik meg.

Az uralkodói házaspár alig néhány napja értesülhetett örömmel kilencedik dédunokájának megszületéséről: kedden fiúgyermeknek adott életet Eugénia hercegnő, András yorki hercegnek, a királynő harmadik gyermekének leánya.

Meghan hercegnő tavaly is várandós volt, de második magzatát elveszítette. Erről maga írt novemberben a The New York Timesban megjelent cikkében, beszámolva a veszteség okozta, szinte elviselhetetlen gyászáról.





Ezeket olvastad már?
Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás