Baukó Éva a Facebook-oldalán írta le a véleményét az egyik kalandműsorról, bejegyzésében pedig a győztest is megnevezte, kiváló beszédtémát szolgáltatott Sebestyén Balázséknak a reggeli műsorukban – írja a Ripost.

Balázsék műsorukban megtárgyalták a korábbi valóságshow-sztár bejegyzését, és kijelentették, biztosan azért agresszív, mert már egyetlen tv-műsorba sem hívják. Hozzátették, hogy ennek egyik oka az lehet, hogy ön- és közveszélyes, és bárkibe belerongyol – ami egyébként a Rádió1 műsorvezetői szerint nagyon is kell egy kereskedelmi tévé műsoraiba.

A műsorvezetők jól kivesézték a témát, és már előre várták, hogy mi lesz Baukó Éva válasza. Nos, a reakció nem maradt el, és reality-hős reagált a műsorban elhangzottakra.

„Hidd el Balázs, ha arra várnék, hogy tv-be hívjanak szerepelni, már régen éhen haltam volna. Az pedig kettős mérce, ha én mondok valamit, az hülyeség, mert egy általad ön-és közveszélyes embernek minősített ember mondja ezt, ezzel pedig egy ország előtt állítasz rólam valótlanságokat! Megnyugtatlak: a tegnapi kiírásom elérte a célját, ami nem a győztes leleplezése volt! Ti a mai műsorban ezt az egészet elbagatellizáltátok, azért, mert egy Baukó Éva mondja? Ha a tv-ben valóban még szerepelnék vagy esetleg műsorvezető lennék, nekem is »hálnom« kellett volna televíziós rendezőkkel. Ez egy kis ország, ahol már régen nem a tehetség számít! És egy utolsó: a piás , alkoholos szóvicceid rohadtul untatnak és fárasztanak. Ha nem tudsz máshogy belém kötni mindig felhozod ezt a fegyvert, ebből is azt látom, hogy elég buta és szegényes a fantáziád! Még mindig nem iszom és nem is fogok soha! Na cső, Balázs” – írta posztjában Baukó Éva.

Kedves Balázs! Most sikerült a teljes hanganyagot meghallgatnom magamról, ami a mai adásban rólam szólt! Most felteszek…

Posted by Baukó Éva on Wednesday, September 1, 2021