Curtis elköszönt. Az énekes az Instagram-oldalán jelentette be, bizonytalan ideig nem láthatják rajongói. Arra azonban nem tért ki a rapper, hogy mi lesz a Majkával közös koncertjeivel.

Rettenetesen elfáradtam, emellett a nyakamba vettem a világ összes gondját… Teljesen lemerültem testileg és lelkileg is. Az idei évre lekötött CURTIS-bulikat felfüggesztem, egy-két tv-s szereplést kivéve, és eltűnök határozatlan időre a színpadról” – írta az énekes.

A két viharos kapcsolatú jó barát a nyáron háromszor egymás után is megtöltötte a Budapest Parkot, de már több fellépés is be van jegyezve az őszi és a téli időszakra is.

A rajongók imádják a párosukat – Fotó: Metropol/Markovics Gábor

Például Majka & Curtis Swing turné október 30-án kezdődik Kaposváron, majd novemberben két helyen, Budapesten és Szombathelyen lépnének fel. Decemberben szintén folytatódik a turné, a páros Győrben és Pécsett is fellépne. Valamint már a nyárra is fixálva van két időpont: augusztus 12-én az Alföldi Streed Food Fesztiválon van koncertjük, két napra rá pedig Győrváron.

Nem tudni, hogy Curtisnek mennyi idő kell a feltöltődésre, vagy hogy mennyire gondolta komolyan a visszavonulást, de lehetséges, hogy újabb balhé lesz abból, hogy nem teljesíti kötelességeit.