Hihetetlen! Emiatt kellett a tűzoltóknak kivonulniuk Badár Sándor születésnapjára





Bár a humorista nem várja a születésnapját, mégis előfordul, hogy akár több napig is ünnepli azt, hiszen több buli is összetorlódik. Idén is hasonló „esemény sorozatra” számít a Karinthy-gyűrűs színész.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.14.
meglepetés

Badár Sándor bár nem szokta különösképpen várni a születésnapját, azért mégis szereti valamilyen formában megünnepelni azt. A Karinthy-gyűrűs magyar színész a napokban ünnepelte 58. életévét, aminek alkalmából a Metropolnak elmesélte a kedvenc születésnapi emlékeit.

Természetesen kis bulizást tervezek, aztán az is lehet, hogy ez kicsit tovább, akár pár napig is eltart majd” - ismerte be Sándor, aki gyorsan hozzátette, hogy a pár napig is eltartó ünneplés azért nem csak neki szól. Sokakat ismer, akik egy hónapban születtek vele.

Néha egy napnál tovább tart Badár Sándor születésnapja Fotó: Youtube

A februári születésnaposok humorosabbak lennének?

„Szerencsére sok barátom van, meg sokan vagyunk az előadók között, akik februárban születtünk. Ez így tulajdonképpen minden évben egy „buli hónappá” válik” - mondta a lapunknak a humorista, aki hozzátette, hogy lehet, hogy van valami különleges a februárban születettekben. „A Dumaszínház felét februárba születettek alkotják” - jelentette ki Badár, óvatosan utalva arra, hogy a februáriak talán humorosabbak, mint az átlag.

Óriási meglepetés

Badár Sándor talán az egyik legérdekesebb születésnapját is humorista barátainak köszönheti. „Az 50. születésnapom beosztottak fellépni, és amikor kiálltam a színpadra, akkor vettem észre, hogy a közönség csak a barátaimból állt, aztán pedig ez a kis meglepetés egy egész éjszakás ünnepségbe torkollott. Megható volt, hogy mennyien tudták ezt titokba tartani előttem.

Sosem kíváncsiskodik

Lapunknak Sándor azt is elmondta, hogy nagyon szereti a meglepetéseket, és ezeknek ő sosem az értékét nézi. Pontosan tudja, hogy minden ajándék mögött ott van a kedves gesztus és a törődés. „Számomra az az igazi meglepetés, amit az ember a tudta nélkül kap, így én sosem kíváncsiskodom és nem megyek elébe a dolgoknak. Mindig kivárom békésen, hogy mit kapok, de igazából szerintem alapvetően nincs olyan, gesztus vagy ajándék, aminek ne lehetne örülni.”

Még a tűzoltók is beavatkoztak

A humoristának szerencsére nem csak az ötvenedik születésnapja volt nagyon emlékezetes. Állítása szerint egyszer még a tűzoltóknak is be kellett avatkoznia az ünneplésbe, hiszen túl sokan akarták megünnepelni Sándor születésnapját. „Egy debreceni rendezvényszervező barátom szervezett egy születésnapot nekem egy debreceni kulturális helyre. Erre végül 1200-an jöttek el, és végül ebből 200 vendéget haza kellett küldenie a tűzoltóknak. Na ők nem jártak jól.

Egyik születésnapján a tűzoltóknak kellett 200 embert haza küldeniük Fotó: DFP

A tökéletes meglepetés

Badár Sándor a Metropol olvasóinak még azt is elárulta, hogy szerinte, hogyan kell kell kiválasztani a tökéletes ajándékot. Persze azért azt ő is megjegyezte, hogy ehhez sok idő és nagyon jó ismeretség kell. „Nagyon nehéz ajándékozni, mert ilyenkor a másik ember agyával kell gondolkodni. Fontos, hogy odafigyeljen arra az ember, akinek tökéletes ajándékot szeretne adni. Figyelni kell, hogy éppen mi motiválja ezt a személyt. Ha beletrafál az ember, akkor nagy a boldogság, de nyilván ha meglepetést akar az ember, akkor óvatosan kell puhatolózni ilyenkor” - tanácsolta a sztár az olvasóinknak, majd nevetve annyit hozzátett, hogy persze a tökéletes ajándék megtalálása neki se mindig sikerül.

Hálás a sok jó kívánságért

„Abszolút mértékben jól esnek a jó kívánságok, mindenkinek köszönöm ezeket. Nagyon szerencsés vagyok ebből a szempontból, mert ilyenkor érződik, hogy mennyien állnak mellettem. Minden pici apróság is meglepetésnek számít, és kedvességnek.”





Ezeket olvastad már?
Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás