„Mondd, hogy ez csak egy hülye vicc volt!” – volt szerelmei szívszorító szavakkal búcsúznak Babicsek Bernáttól





A tehetséges színész, Babicsek Bernát tudta, hogyan kell úgy kilépni egy kapcsolatból, hogy tisztelve egymást, barátként váljon el tőlük: így emlékeztek meg a közösségi oldalakon az exek Bernátról, aki az év első napján lelte hirtelen halálát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.04.
könnyes búcsú

Ahogyan azt a Bors megírta, január elseje tragédiával indult a zenész- és színésztársadalomnak egyaránt. Az év első napján, rendkívül fiatalon, otthonában elhunyt Babicsek Bernát. Túl korán, mindösszesen 41 évesen. A tehetséges színész életét egy, a lakásában kialakult tűzeset okozta, a körülményeket még vizsgálja a rendőrség. Az első hírek szerint idegenkezűség nyomait kizárták az esettel kapcsolatban. A konyhai tűzért vélhetően a tűzhelyen felejtett olaj volt a felelős, ami a serpenyőben kigyulladt.

Gyászol a család

Érthetően az első sokkból felébredve a család kétségbeesett gyászba zuhant. Bernát édesanyja, Babicsek Bernátné, Márta szűkszavúan, de nyilatkozott a Borsnak.

Ő volt a legjobb gyerek a világon – mondta zokogva a fiát sirató édesanya. Lapunknak elmondta, Bernátot utoljára 30-án látták, amikor Pokorni Liával utoljára együtt lépett a Centrál Színház színpadára. A rokonok kocsival hazavitték az előadás után. A színész ekkor azt mondta szüleinek, hogy szilveszterkor nem is megy sehová, inkább otthonában pihen. Másnap talált rá édesanyja a házában fekve, miután a telefonján nem érték el.

Gyászolnak a volt szerelmek is

A Babicsek család na­gyon összetartó, és Bernát szerelmei máig szorosan kötődnek a híresség családtagjaihoz. Kinga volt az egyik utolsó szerelem. Bernáttal tavaly­előtt áprilisban készült képen látható együtt egy nagyon vidám fotón. Ekkor még tarthatott a szerelem. Kinga közösségi oldalán búcsúzott el a hírességtől.

Utolsó barátnője, Kinga is szeretettel emlékezett meg Bernátról Fotó: Facebook

– Hahó, hová tűntél? … Csak hívj fel, és mondd, hogy ez csak egy hülye vicc volt…!” – írta ki oldalára Kinga reményvesztettségében. Érezhetően a szakításuk után is baráti maradt a kapcsolatuk, és máig a tragikusan elhunyt Bernáttal. A családtagokkal is hasonló volt a helyzet, ugyanis a Bors tudomása szerint amint a rossz hír napvilágot látott, Kinga egyből ott termett a helyszínen, és segített, amiben csak kellett.

Együtt építették a házat

Kinga előtt több nagy szerelem is köthető Bernáthoz, visszafogott viselkedése, sármos jelleme vonzó volt sok nő számára. Volt Bernátnak egy korábbi kapcsolata, Dianával, amely négy évig tartott, és ez a kapcsolat annyira komoly volt, hogy még egy építkezésbe is közösen vágtak bele. A Bors úgy tudja, hogy a ház, mely ekkor készült, az az otthon, amelyben végül a fiatal tehetség halálát lelte. Az bizonyos, hogy gyönyörű szavakkal búcsúzott volt szerelmétől a lány, aki éppen a születésnapján kapta a lesújtó hírt.

Diána megható sorokkal búcsúzott a Facebookon Fotó: Facebook

Kicsike, ma csak a te hangod, a te köszöntésed hiányzik a legjobban. Olyan büszke voltam a kapcsolatunkra. Hogy 4 év szerelem után a legjobb barátként tudtuk folytatni. Irigylésre méltó volt az a mély, tiszteletteljes szeretet, ami ezután is köztünk maradt. Cinkostársként támogattattuk és segítettük tovább egymást újabb szerelmi kalandjainkban, sikereinkben, kudarcainkban, mindenben, amit a sors küldött nekünk. Most megszakadt a szívem és beterített a fájdalom. Annyira, de annyira szeretlek. Te voltál az első férfi, akivel megélhettem, hogy milyen NAGY BETŰS KÖZÖS ÉLETET kezdeni és tervezni. Azt szoktam mesélni az embereknek, hogy életem legboldogabb pillanata az a szenteste volt, amikor közös életünk első napján felsöpörtük a nappaliban az utolsó port az építkezés után, majd feldíszítettük az első, közös karácsonyfánkat, és csak mosolyogtunk egymásra. Én magamban így definiálom a harmonikus boldogságot. Köszönöm neked, hogy ezt a pillanatot veled élhettem át” – írta ki közösségi oldalára a szomorú szavakat Diána, aki hozzátette, hogy ezentúl védőangyalaként fog Bernátra gondolni, aki odafentről figyeli és óvja őt.

A Bors megkereste a fájdalmukban gyászoló barátnőket, nyilatkozni azonban még nem szerettek volna.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás