Megyeri Csilla egy forgatásról ment haza, amikor autójával sávot akart váltani, de a mögötte haladó autós nem vette észre, hogy indexel – tudta meg a Ripost.

A lap nem sokkal a baleset után telefonon érte utol a modellt, akiről kiderült, hogy az ütközésben meg is sérült.

– Felrepedt a szám belül és a karomat is beütöttem, már kezd lilulni, de leginkább csak megijedtem. Még a baleset után órákkal később is remegtem. Az Egér úton mentem haza, indexeltem, de a mögöttem lévő autós nem vette észre és szó szerint belém szállt – mondta Csilla, akinek az autója magától hívta ki a rendőröket a helyszínre.

Bár Csilla imád vezetni, ezúttal nem volt jó tapasztalata (Fotó: Facebook)

– Az autóm rendszere azonnal érzékelte az ütközést, így hívta a rendőrséget is. A másik autó női utasa fejfájásra panaszkodott, a mentők kórházba szállították – mesélte a tévés, aki mindent összevetve szerencsésebben jött ki a balesetből, mint a másik autós.

– A sofőr elismerte a hibáját, de mivel kijött a rendőrség, így kivizsgálják a baleset körülményeit. Addig a betétlapot nem tudjuk felhasználni, a vizsgálat végéig a biztosító sem fizet. Az autóm hátulja összetört, de legalább haza tudta menni vele, nem úgy a másik sofőr, akinek autómentőt kellett hívni – idézte fel Csilla, aki mindenkit arra kér, nagyon figyeljen oda vezetés közben.