Váratlan tragédiában vesztette életét Taylor Dee countryénekesnő az amerikai Euless közelében. A 33 éves énekesnő március 14-én éjjel nem sokkal 22 óra után autóbalesetet szenvedett. A szerencsétlenség azután következett be, hogy az autópálya kivezetőjénél elvétette az egyik kanyart, aminek következtében felborult a járművével, majd nekicsapódott a korlátnak és egy jelzőtáblának is.

Dee biztonsági öve nem volt bekövetve, ezért az ütközés erejétől kirepült a kocsijából, a mentősök súlyos állapotban szállították kórházba. Az orvosok azonban hiába küzdöttek az életéért, nem tudták megmenteni. Az énekesnő kocsijában egy 36 éves férfi is utazott, aki szintén életveszélyes sérüléseket szenvedett, de március 15-én távozhatott a kórházból. A hatóság emberei vizsgálatot indítottak a tragédia miatt, de mint kiderült, nem gyanakodnak bűncselekményre. Egyelőre azt vizsgálják, hogy Taylor Dee fogyaszthatott-e alkoholt vezetés előtt – írja a People.

Az énekesnő két kisgyermeket hagyott hátra, a fiát, Vaydent, illetve a lányát, Rivert. Halálát a Texasi Country Zenei Szövetség elnöke, Linda Wilson erősítette meg. Közleményében azt írta, Taylor igazi tehetség volt, nemcsak a zene, hanem az emberek iránt is szenvedélyes szeretetet érzett. A koncertjein – amellett, hogy kitűnt a tehetsége – a rajongóit a szívéhez is közel engedte. „Örökké szeretni foglak, hiányzol” – írta Wilson.