Már nincs sok hátra Aurelio börtönbe vonulásáig, de a valóságshow-sztár igyekszik azt sugallni követőinek, hogy minden a legnagyobb rendben van.

Mint arról korábban írtunk, Aurelio a barátaitól egy buli keretében már elbúcsúzott, a napokban pedig már a közösségi oldalán megosztott tartalmakban is utolsó vacsorát és utolsó napokat emleget.

Aurelio hamarosan bevonul a börtönbe – Fotó: Bors

Aurelio támogatói mindent megtesznek, hogy a sztár jobban érezze magát, még jó tanácsokkal is ellátták börtönbe vonulása előtt – szúrta ki a Ripost.

„Drága Aurelio! Én mint egy többszörös nagymama, dédmama szeretnék most hozzád szólni így ismeretlenül! Szeretném most azt mondani neked, hogy boldog születésnapot, de ezt most ebben a helyzetben nem teszem! Helyette azt mondom, hogy Isten áldjon és vigyázzon rád! Sokat fogok imádkozni érted is, mint minden emberért ezen a világon!” – írta egy idős asszony a fiatal híresség egyik utolsó posztja alá.

„Próbálj Úriember lenni a csibészek közt! Ne legyél soha vamzer! Keresd az »alfákat«! Ha tökös vagy, ütsz (ha kell), kiállsz magadért, és a végsőkig kitartasz magad mellett, nem lesz gond! Légy erős! Ott bent nem sírunk! Minden jót kívánok!” – kommentelte egy hölgy rajongó, aki börtönviselt férje tanácsait tolmácsolta Aurelio felé.