Villámcsapásként jött a hír szerda este: szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup.

Az egykori sztárpár az Instagram-oldalukon közölték a történteket, amihez csak annyit fűztek hozzá, a továbbiakban nem nyilatkoznak ezzel kapcsolatban.

A Bors azóta megtudta Shane erős személyisége akarva-akaratlanul egy alá-fölé rendeltségi viszonyt alakított ki, amibe egy szintén erős személyiségű nő nem tud belesimulni. Az edző – úgy tudja a lap – olyannyira akaratos és önbizalommal túlfűtött, hogy a saját akaratát tűzön-vízen keresztül érvényesíti. Bár ez edzőként sikereket hoz, a párkapcsolatában ez nem volt célravezető és emiatt heves viták alakultak ki.

Zsófi egy komolyabb összezördülés során pánikrohamot kapott, amit Shane nem kezelt túl jól. A színésznő ekkor szánta el magát a végzetes lépésre: felbontja a jegyességet a párjával. A férfinak és Zsófinak végül sikerült megegyezniük a szakításról, hiszen a szerda esti Instagram-posztjukban ugyanazokkal a szavakkal tudatták a követőikkel, hogy kapcsolatuk véget ért, ám ennél több információt nem szeretnének tudatni a rajongókkal.

Összetettebb lehet a probléma

Aranyos Zsolt, párkapcsolati mediátor a Mokka műsorában beszélt arról, hogy sok esetben már előre lehet sejteni, hogy egy kapcsolat mennyire lesz tartós.