Alekosz és Baukó Éva viszonya az utóbbi időben megromlott. Minden azzal kezdődött, hogy a férfi 100 ezer forintot kért kölcsön a bombázótól, ám azt határidőre nem adta vissza. Bosszúból a modell kiposztolta Facebook-oldalára, hogy Alekosz tartozik neki, és ráadásul még önkényuralmi jelképekről is rendszeresen küldözget neki képeket.

A botrányhős nőcsábásznak sem kellett több, úgy érezte úriemberi mivoltát megsértette ezzel Éva, és beperelte őt becsületsértésért és rágalmazásért, amelynek a tárgyalása hétfőn kezdődött meg.

A tárgyaláson elfordultak egymástól az egykori jóbarátok (Fotó: Ripost)

Most a Ripostnak meglepő dolgot árult el a botrányhős arról, hogy mi vethetne véget a bírósági tárgyalásnak.

Évától három szót várok: bocsánatot kérek, Alekosz. Amennyiben ezt nyilvánosan megteszi, kész vagyok megfontolni azt, hogy elálljak a pertől, és a további, kimondottan kényes dolgok nyilvánosságra hozatalától” – szögezte le Alekosz a lapnak.

Alekosz úgy érzi, neki van igaza (Fotó: Ripost)

A bíróságon a Borsnak sikerült elérnie Baukó Éva ügyvédjét, dr. Mester Csabát, aki azt nyilatkozta az ügyről:

Álláspontom szerint az ügyfelem által nyilvánosan közölt tények megfelelnek a valóságnak, ennélfogva nem beszélhetünk rágalmazásról” – árulta el az ügyvéd. A valóságshow dívája pedig azt mondta:

Nem vagyok haragtartó, ezért bennem volt a szándék, hogy felejtsük el az egészet, de Alekosz nem így gondolja” – tette hozzá Éva.

Fagyos hangulat uralkodott a váróban (Fotó: Ripost)

Alekosz az előkészítő tárgyalás után gyorsan elviharzott a teremből, de a lapnak végül sikerült telefonon elérnie őt.

„Könnyű tárgyalás lesz, hiszen Éva gyakorlatilag mindent beismert” – nyilatkozta a Borsnak Alekosz – „Én azt akarom, hogy Évát megbüntessék. Nem szeretném elárulni a bizonyítékaimat, de amiket ő önkényuralmi jelképeknek gondol, azok nem azok, hanem kereskedelmi forgalomban kapható könyvek és lemezek” – árulta el az ügyről saját álláspontját a csajozógép.