Van olyan, hogy már a casingon is le kell vetkőzni, a modellügynökségek pedig nemcsak ruhát népszerűsítő nőket, hanem aktmodelleket is keresnek. Horváth Éva is került kellemetlen helyzetbe: „Az embert megtalálják különböző ajánlatokkal, de odamentem a nagy ügynökség vezetőjéhez, hogy komolyan, te ennek nézel engem? Egy ideig nem is volt munkám, mert beolvastam neki, milyen pofátlan. Még nagyon sokáig tevékenykedett a szakmában, de nem tette zsebre, amit kapott” – emlékezett.

A műsorvezető-modell állítja, hogy ő mindig elmondta, ha valami nem tetszett. „Nem akartam olyat, hogy stresszhelyzetben legyek… hozzájuk ugyan nem voltam leszerződve, de nem is hívtak többet” – mesélte.

Karrierje elején pedig annyira izgult, hogy nem mert megszólalni. „Az elején nem tudtam beszélni, elment a hangom, akár egy tévéadásban is… ezt fejleszteni kellett.”

Horváth Éva legérdekesebb élményeiről bővebben is mesél a csütörtöki Brékingben, a LifeTV-n, este 7-kor.

Horváth Éva is beoltatta magát

Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, a várandós kismama büszkén számolt be a közösségi oldalán, hogy megkapta az első adag koronavírus elleni védőoltást.

Rendkívül gyorsan zajlott minden, a védőnőm megkérdezte, hogy szeretnék-e oltatni, és másnap már hívtak is. Több orvossal konzultáltam, és gyakorlatilag hezitálás nélkül mondták, hogy fogadjam el” – írta közösségi oldalán a modell-mami, aki Pfizer-vakcinát kapott.