„Nem élvezem az életet” – depresszióval küzd, összetört a gyönyörű színésznő

Három éve küzd a súlyos betegséggel, amely megkeseríti az életét. Nem titkolja, hogy depressziós.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.11.
Módosítva: 2024.06.11.
Christina Applegate szklerózis multiplex depresszió

Christina Applegate 2021 augusztusában jelentette be, hogy szklerózis multiplexszel diagnosztizálták. A szörnyű hírt akkor kapta, amikor a Netflixen futó, Halott vagy című sorozatának utolsó évadát forgatta. A színésznő elárulta, hogy az elmúlt három év milyen hatással volt rá fizikailag és lelkileg.

Christina Applegate
 A színésznő kilátástalan helyzetbe került (Fotó: Northfoto)

Az 52 éves színésznő bevallotta, a sorozat forgatása volt  a legnehezebb dolog, amin át kellett esnie életében – írja a mamamia.com.au.

Nem tudtam, mi történik velem, nem tudtam járni, kerekesszéket kellett használniuk, hogy beállítsanak… Kiborultam. Fel kellett dolgoznom az életem elvesztését, egy részem elvesztését

– nyilatkozta a celeb a MeSsy című podcastban. Jelen állapotában már elképzelhetetlennek tartja, hogy hajnali 5-kor keljen, és 12-14 órát töltsön forgatáson.

A sötétség csapdájába estem, ilyet már húsz éve nem éreztem. Nem élvezem az életet... Már nem élvezem a dolgokat

– vallotta be a színésznő, hogy súlyos depresszióval küzd. Hozzátette, a depressziója miatt terapeutára van szüksége, de eddig nem mert segítséget kérni, mert félt útjára ereszteni érzelmeit. Korábban azt is elmondta, hogy az elmúlt évek alatt 18 kilót hízott és soha nem fogja elfogadni a helyzetét, mérges, amiért ez történik vele.

Applegate januárban jelent meg legutóbb a nyilvánosság előtt az Emmy-gála színpadán, hogy átadjon egy díjat. A közönség ovációval fogadta, arra a napra maga is örömmel emlékszik vissza.

A szklerózis multiplex egy krónikus, potenciálisan rokkantsághoz vezető betegség, amely a központi idegrendszert, azaz az agyat és a gerincvelőt érinti. A betegség világszerte mintegy egymillió embert érint.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás