Gyászol Hódi Pamela, elveszítette a papáját: „Utolsó lélegzetvételig melletted voltunk”

Megszakadt a celeb szíve.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.05.15.
Módosítva: 2024.05.15.
Hódi Pamela gyász édesapa

Két évvel ezelőtt hatalmas szomorúság érte Hódi Pamelát. Nagyon úgy fest ez a hónap nem hoz szerencsét a sztármaminak, akit súlyos csapás ért tegnap. Hódi Pamela szíve megszakadt, mivel elvesztette szeretett papáját.

Hódi Pamela
Fotó: Beköltözve Hajdú Péterhez/YouTube

„Utolsó lélegzetvételig melletted voltunk a házban amit két kezeddel építettél, és a harcodban amit hősiesen és alázattal tűrtél. Pont úgy, ahogy minden mást is tettél egész életedben” -írta Hódi Pamela fekete-fehér képéhez, amin papája kezét fogja.

„Folytass mindent amit elkezdtél mamával, de befejezni már nem tudtál, mert elfáradtál. Mostmár nyugodtan tudod enni a negro cukorkát amit mindig a párnád alá rejtettél előlünk, hisz tudtad hogy mindet egyszerre megesszük ha elől hagyod, bátran állhatsz be a box ringbe ahová mamát soha nem engedted be, mert féltél hogy pont akkor vesztesként lát, felkészülten vághatod a disznót az udvaron pár fröccs, és barátaid társaságában. Kiálts nagyokat nekünk a felhőkön sétálva, amikor meghallod a fagyiskocsit. Élvezd Nagykátán a hobbiban a szabadságod és a kerted terméseit a szádban, mi addig segítünk a szőlőst rendbehozni. Ne aggódj pAPA, a csipet csapat és a többiek vigyáznak mamára míg te pihensz egy kicsit. Isten veled” – búcsúzott nagyszülöjétől Hódi Pamela, akinek a bejegyzését ide kattintva tekintheted meg.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás