„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor





A népszerű énekes nemcsak hogy rálépett a helyes útra, de kitartóan menetel is a célja felé. Király Viktor most félúton jár, és már biztos a sikerben.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2024.04.23.
Módosítva: 2024.04.23.
Király Viktor siker fogyás életmódváltás

Király Viktor sosem tagadta, hogy nála is folyton érvényesült a jojóeffektus, vagyis ha sikerült elérnie a versenysúlyát, azt csak pillanatokig volt képes tartani, mielőtt újra felrongyoltak rá a pluszkilók. Akik folyamatosan követik a Megasztár-győztes életét, azok pontosan tudják, hogy az énekes nem is olyan rég látványosan elhízott. Nos, ennek az időszaknak vége. Viktor mostanra rengeteget fogyott, és már elérhető közelségbe került a versenysúlya, ami úgy 85 kiló. Most a Metropolnak árulta el sikerének titkát. 

Király Viktor
Király Viktor az út felénél jár, de közel már a cél – Fotó: FARKAS HAJNALKA / Facebook

Király Viktor: „Elérkezett a mélypont...”

Jelen pillanatban mínusz tizenhat kilónál járok, de ez még korántsem a cél, hiszen száztíz kilóról indultam, vagyis még egy tízest le kell dobjak, hogy elérjem a célt, amit aztán tartani szeretnék. Szokták mondani, hogy az embernek mélypontra kell kerülnie ahhoz, hogy fel tudjon állni.” 

Nos, nálam ez a mélypont akkor érkezett el, amikor megláttam a mérleg számlálóját, ami a fent említett háromjegyű számot mutatta

kezdte lapunknak Király Viktor, aki soha ilyen elszántan még nem diétázott és edzett, mint az utóbbi hónapokban. 

Meghoztam a döntést”

Szinte hallottam, ahogy valami átkattant az agyamban aznap. Leléptem a mérlegről, ami, esküszöm, felsóhajtott, és abban a pillanatban neki is ugrottam az életmódváltásnak. Ehhez ugyanis már nem lett volna elég egy szimpla fogyókúra. Tisztában voltam vele, hogy a negyven nagy vízválasztó egy férfi életében. Tulajdonképpen egyfajta lélektani útelágazás, ahol el kellett döntenem, hogy folytatom-e azt az életvitelt, amivel elértem azt a bizonyos száztíz kilót, vagy esélyt adok magamnak egy egészségesebb és élhetőbb B oldalnak.” 

Meghoztam a döntést, és abszolút érzem is a pozitív hozadékait

„Szinte már fanatikusan számolom a kalóriákat, és nálam nincs olyan, hogy »bűnöző nap«, maximum bűnöző étkezés, de az is csak ritkán. Emellett heti hat napot edzek, és ez hatalmasat dobott az erőnlétemen” – árulta el Viktor, majd hozzátette, a fizikai változás hozzásegítette ahhoz is, hogy újra kiegyensúlyozott legyen a magánélete is. 

Király Viktor
Király Viktor néhány éve még bomba formában volt – Fotó: Facebook

Láttam, hogy türelmesebbnek kell lennem”

Az az igazság, hogy ki kellett békülnöm önmagammal ahhoz, hogy sikeres lehessek a kapcsolatomban is. Minél többet foglalkoztam magammal, annál tisztábban láttam, hogy türelmesebbnek kell lennem...” – fogalmazott az énekes, akinek sikerült rendeznie kapcsolatát feleségével, Király-Virág Anitával

 





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás