Betelt a pohár a Házasság első látásra szereplőjénél, az egész ország ellene van





Igazi álompárnak tűnt a Házasság első látásra két sztárja: Enikő és Peti, ám a fiatalok között egyre több lett a konfliktus. Azóta pedig a kommentelők nagy része Enikőt hibáztatja a történtekért és rengeteg támadás éri, amit nehéz feldolgoznia.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.04.23.
Házasság első látásra Peti gyűlöletcunami Enikő

Enikő és Peti, a Házasság első látásra egyik házaspárja, akik a műsor elején látott összhang ellenére mostanában nem találják a közös nevezőt. A követőik ezért a fiatal hölgyet tartják felelősnek és rengetegen támadják. A TV2 sztárja most lapunknak árulta el, hogyan küzd meg ezekkel a nehézségekkel.

Házasság első látásra Horváth Enikő
Enci
A Házasság első látásra egykori álompárja között egyre több a feszültség Fotó: TV2

Bár Enikő sok mindenre számított, arra, amit most kap a nézőktől, nem lehetett felkészülni.

Számítottam rá, hogy nem mindenki fog tudni velem azonosulni, szóval én számoltam ezzel a negatív cunamival. Mondjuk arra nem lehetett felkészülni, hogy ezt a rengeteg támadást szinte mind én kapom majd és 95%-ban én viszem el a balhét, hiszen az egész ország Peti mellett áll.

Enikő a Házasság első látásra egyik legtöbbet bántott szereplője

A legnagyobb konfliktus kirobbantója az az eset volt, amikor Enikő és Andris, aki Petra férje üzengetni kezdtek egymásnak és egy közös iszogatás is szóba került a férfi lakásán, bár Enikő úgy érzi, ez nem teljesen úgy történt, ahogyan elő lett adva.

Én azt gondolom, hogy ez túl lett reagálva. Nem szeretnék ujjal mutogatni és vállalom a felelősséget az én részemért. Igen, ráírtam az Andrisra, beszélgettünk, viccelődtünk. De ez az egész csak egy vicces üzenetváltásból indult ki, hiszen Andris és Petra otthon iszogattak, én pedig az egyik barátnőmnél. Tudtam, hogy Petra ott van Andris mellett és én nem akartam bekuncsorogni magam hozzá és nála aludni, ahogy azt sokan állítják.

„Andris viccesen feldobta a lehetőséget, hogy csatlakozzak hozzájuk és iszogassunk hármasban, de semmi olyasmiről nem volt szó, hogy nála szeretnék aludni. De végül ez annyira meg lett kavarva, hogy az egész ország engem támad emiatt, de azt gondolom, hogy ez nem jogos. És ez már nagyon sok” – tette hozzá Enikő.

Horváth Enikő
Enci
Enikőt rengetegen támadják a kommentekben, míg Peti áldozatként tűnik fel Fotó: TV2

Enikő úgy érzi, igazságtalanul bánnak vele

A Házasság első látásra sztárja úgy érzi, hogy igazságtalanul bánnak vele a követőik, hiszen csak Petit támogatják, pedig neki is volt szerepe a veszekedésben.

Kezdem azt érezni, hogy én lettem a bűnbak, és Peti az egészben csak áldozat, emiatt pedig most az egész ország őt sajnálja. És azt gondolom, hogy ez nem fair. Mert egy igazi, domináns férfi nem azt tette volna, hogy beáll a társaság közepére és mindenkit ellenem hergel, hanem megpróbálta volna velem kettesben megbeszélni a dolgokat.

Enikő arra is kitért, hogyan kezeli ezt a rengeteg negatív kritikát.

„Emiatt én már egyáltalán nem olvasok kommenteket, letiltottam a lehetőségét is a képeim alatt. Nem azért, mert gyáva vagyok, csak igyekszem megvédeni magam ezektől a rosszindulatú emberektől. Úgy érzem, ők nem adnak hozzá az életemhez, csak lehúznak, azt pedig nem akarom hagyni, hogy elvegyenek belőle. Néha azért szembejönnek velem a vélemények ettől függetlenül” – árulta el.





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás