Házasság első látásra: Bogi elásta a méltóságát





A Házasság első látásra című párkereső műsor egyik újdonsült felesége, Bogi egy nagyon megosztó karakter a nézők szemében. A minap is egy igencsak érdekes fotót és videót posztolt az Instagram-profiljára a méltóságával kapcsolatban.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.04.18.
Házasság első látásra Bogi temetés méltóság

Gál Boginak, a Házasság első látásra szereplőjének rengeteg támadással és negatív kommenttel kell szembenéznie a műsorban való viselkedéséért, amit igencsak sajátos módon dolgoz fel. A friss feleség Instagramon osztotta meg, hogy hogyan szabadult meg a méltóságától.

Házasság első látásra, Bogi
A Házasság első látásra sztárjáért sokan aggódnak. (Fotó: TV2)

Bogi a fotón egy elegáns fekete szettben látható egy mezőn, amihez nem akármilyen kiegészítőt, egy ásót választott. A vicces videóban az is látható, ahogyan Bogi egy lyukat ás, majd egy dobozt helyez bele „Bogi méltósága” felirattal.

 

A Házasság első látásra szereplője temetést szervezett

A TV2 új sztárja mondhatni egy temetést rendezett a barátaival a méltóságának. A videóban a „sírba” rózsákat és rágókat is dobálnak, ami már szinte Bogi védjegyévé vált. A Házasság első látásra harmadik adásában a menyasszony rágózva állt az oltár elé, amivel rendesen kiverte a biztosítékot a nézőknél és az anyakönyvvezetőnél is. A lány emiatt is sok kritikát kapott, így biztosan ezért kerültek a rágók is a méltósága mellé, bár ezeket a végén persze összeszedték.

Bogi a meghökkentő videót így magyarázta:

Magamnak valahogy mindig nehezebben bocsátok meg, mint másoknak. Természetesen ehhez IS sajátos eszközöket szeretek választani. Nyugodjék hát békében, emléke örökké bennünk él tovább!

„A helyszínen minden rágó össze lett szedve” – tette még hozzá a Házasság első látásra sztárja, hogy biztosítsa követőit, nem szennyezi a környezetet.

Reméljük, Bogi ezek után megkönnyebbül, és jobban érzi majd magát, hiszen pánikbetegsége és kiborulásai után sokan aggódnak a mentális egészsége miatt.





 





Ezeket olvastad már?
Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás