Óriási botrányba fulladt a műsor: kiviharzott a forgatásról a TV2 sztárja





Bebe nem hazudtolta meg önmagát. Kicsit sem érdekelte a feladat, ment a saját feje után.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2023.05.19.
Bebe Super TV2 hal a tortán

Ma este eldől, hogy ki nyeri a Hal a tortán e heti szériáját, és eldől, hogy az asztaltársaság kinek a menüjét ítélte a legjobbnak. Egy dologban biztosak lehetünk, hogy a zárónapon főző Bebe biztosan nem kapja meg a trófeát. Egyszerűen azért, mert minden szabályt áthágva fogadta Gyebnár Csekkát, Baby Gabit, Halastyák Fannit és Pély Barnát.

Bebe beismerte, hogy nem igazán főzött vendégeire – Fotó: Super TV2

Bebe ugyanis már a főzés elején fogta magát, és elugrott egy közeli csárdába, ahol magához vett egy bográcsnyi gulyást, vagyis olyasmivel kínálta a kis csapatot, amit nem ő maga készített. Ez persze szemet szúrt a vendégeknek, és nem is vették jó néven a stiklit. 

Őszintén, ezt ki főzte? Mert ez zseniális!

– tette fel a kérdést Csekka, aki biztosan nem arra a válaszra számított, amit kapott: „Hát ki főzte volna? A csárda!” – vágta rá az énekes, amivel első körben sikerült általános derültséget okoznia.

Fotó: Super TV2

„Az, hogy Bebe rendelt ételt, egy picit meglepett. Én ebben a játékban nem mertem volna ezt megtenni, mert azt gondolnám, hogy akkor nagyon lepontoznak” – mondta a színésznő. Bebe végül a főétellel learatta a babérokat, ráadásul az elkészítéséhez még köze is volt. A vacsora végére kialakult némi feszültség Gabi és a házigazda között, hiszen az énekesnő nem igazán tudott átlépni azon, hogy egy főzőversenyben kell pontot adnia valakinek, aki gyakorlatilag az égvilágon semmit sem csinál a konyhában. Az énekes végül meg is elégelte a froclizást, és haragosan kiviharzott a szobából.  

Hogy végül Bebe hány pontot kapott a konyhai munkájáért, az kiderül péntek este a Super TV2 képernyőjén.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás