Sokat adott az Eb, Kleinheisler, Schäfer és Szalai is új csapatba kerülhet





Egy hete fejezte be a magyar válogatott a szereplését a labdarúgó Európa-bajnokságon, és immár egyre több játékosunk szerepel a nemzetközi átigazolási hírekben.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.02.
Schäfer András átigazolás Kleinheisler László Szalai Attila

Máris mérhető az Európa-bajnokság hatása, hiszen a magyar válogatott legtöbb játékosnak emelkedett az értéke május óta. Az átigazolásokkal foglalkozó nemzetközi oldal, a Transfermarkt szerint a 26 tagú magyar keretből 15 labdarúgónak nőtt az ázsiója, nyolc tartotta az árát, és mindössze három focistánknak csökkent az értéke. Nem mellesleg, egyre többen szerepelnek az átigazolási hírekben.

Kleinheisler és Schäfer is új csapatba kerülhet Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport

Schäfer az Eb felfedezettje

Schäfer András szó szerint berobbant a köztudatba ezen az Eb-n. A magyar válogatott mindhárom mérkőzésén kezdőként lépett pályára, és Németország ellen szenzációs fejesgóllal villant. Sajtóhírek szerint a francia Toulouse kivásárolná őt a dunaszerdahelyi szerződéséből, amely további három évre szól. A gallok úgy számolnak, egy millió euró körüli összegért megszerezhetik a 22 éves középpályást. A Toulouse csak a francia másodosztályban szerepel, de Schäferrel a soraiban a következő szezonban megcélozná a feljutást.

Szalait többen figyelik

Szalai Attila iránt igazi sztárcsapatok érdeklődnek. Csapata, a török Fenerbahce már hivatalos ajánlatot is kapott a kiváló védőért, az angol West Ham United 12 millió eurót fizetne érte. Sajtóhírek szerint az olasz Napoli és a spanyol Atlético Madrid figyelmét is felkeltette a 23 éves hátvéd, aki alapember Marco Rossi válogatottjában az Eb-n. Ez azt jelenti, hogy topligás csapatok vinnék őt, bármelyik klub előrelépést jelentene a védőnek.

Kleinheisler remekelt

A Magyarország-Franciaország Eb-meccs után az UEFA Kleinheisler Lászlót választotta a találkozó legjobb játékosának. Nem véletlen, hiszen a világbajnok sztárcsapat valamennyi tagjával felvette a versenyt. Az NK Osijek szakvezetője, Nenad Bjelica szerint azóta több érdeklődő is bejelentkezett érte, de konkrét ajánlatot még nem kapott az eszéki klub. A tréner csapatneveket sem árult el.

- Kleinheislernek egy éve van hátra a szerződéséből, így ez a legjobb időpont arra, hogy eladjuk őt - érvelt Bjelica. - A klub álláspontja egyértelmű, szeretnénk, ha nálunk maradna, de meglátjuk, milyen tervei vannak.





Ezeket olvastad már?
„Generációs tehetség” – Szoboszlai újra szárnyalhat a Liverpoolban

„Generációs tehetség” – Szoboszlai újra szárnyalhat a Liverpoolban

Dárdai Pál nem maradhat! Szalai Ádám korábbi edzőjével tárgyal a Hertha

Dárdai Pál nem maradhat! Szalai Ádám korábbi edzőjével tárgyal a Hertha

Csupaszon ringó mellek, levetkőzve ment ki a kertbe Fucsovics kedvenc kebelcsodája

Csupaszon ringó mellek, levetkőzve ment ki a kertbe Fucsovics kedvenc kebelcsodája

„Hogy lennénk így bajnokok?!” – Klopp kiborult Szoboszlaiék játéka láttán

„Hogy lennénk így bajnokok?!” – Klopp kiborult Szoboszlaiék játéka láttán

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás