Ez igen! Góllal mutatkozott be az új Fradi-kedvenc





Győzelemmel zárta első tétmeccsét a Ferencváros az új idényben. A magyar csapat 3-0-ra verte a koszovói FC Prishtinát a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.08.
ryan mmaee Ferencváros

Visszatértek a ferencvárosi szurkolók a Groupama Arénába. A Fradi első tétmeccsén 8765 néző jött össze a koszovói FC Prishtina elleni Bajnokok Ligája selejtezőn.

Ryan Mmaee góllal debütált a Fradiban

Élvezte a meccset

Ryan Mmaee először lépett pályára hivatalos mérkőzésen a Ferencváros színeiben. A kameruni apától, és marokkói anyától származó 23 éves csatár a 68. percben csereként kapott lehetőséget, és hat perccel később gólt szerzett. Ezzel azonnal belopta magát a szurkolók szívébe.

- Élveztem a játékot, ráadásul góllal vettem ki a részem a győzelemből - mondta Mmaee a mérkőzést követően. - Jó helyzetben vagyunk a visszavágó előtt, boldog vagyok, hogy eredményes voltam az első tétmérkőzésemen, és hogy ilyen remek szurkolók előtt léphettünk pályára. Remélem, sok ilyen meccs vár még ránk, a Bajnokok Ligájában nincs könnyű ellenfél, itt mindenki 100 százalékot ad. Egy hét múlva a visszavágón fontos lenne, hogy ne kapjunk gólt, és ugyanezzel a türelemmel játsszunk. Így továbbjuthatunk a következő körbe.

Stöger elégedett volt

Peter Stöger, a Fradi új edzőjének is ez volt az első tétmeccse a csapat kispadján.

- Boldog vagyok ezzel a végeredménnyel - mondta Stöger. - Tudtam jól, hogy nem számíthatunk könnyű mérkőzésre, tekintve az ellenfél technikai kvalitásait és gyorsaságát. Tisztában voltunk azzal, hogy a Prishtina erős lehet kontrákban. Az első gól megszerzése nagyon fontos volt, utána több területünk nyílt, amit ki is használtunk.

Az osztrák tréner Ryan Mmaee bemutatkozása kapcsán elmondta, a csatár veszélyesen játszott a 16-oson belül.

- Fontos volt neki, és a csapatnak is, hogy gólt szerzett - fogalmazott Stöger. - Jó felkészülése volt, és noha az edzőtábor után ő is egy kicsit elfáradt, az elmúlt napokban egyre frissebbnek tűnt, így vele is közöltem, hogy valószínűleg számítani fogok rá a Prishtina ellen. Nagyon jó a tizenhatoson belüli játékban, remek csatár, örülök az eredményességének.

Fontos a visszavágó

A visszavágót egy hét múlva, július 13-án kedden 20 órától Pristinában játsszák. A háromgólos előny megnyugtató a Fradi számára.

- A visszavágó nem a megfelelő alkalom a kísérletezésre. Fontos mérkőzés vár ránk, fontos számunkra a továbbjutás, ezért a lehető legjobb csapattal fogunk felállni - zárta Stöger.





Ezeket olvastad már?
Letolta a bugyit csupasz szeméremdombjáról a bevállalós röpis bombázó

Letolta a bugyit csupasz szeméremdombjáról a bevállalós röpis bombázó

„Generációs tehetség” – Szoboszlai újra szárnyalhat a Liverpoolban

„Generációs tehetség” – Szoboszlai újra szárnyalhat a Liverpoolban

Dárdai Pál nem maradhat! Szalai Ádám korábbi edzőjével tárgyal a Hertha

Dárdai Pál nem maradhat! Szalai Ádám korábbi edzőjével tárgyal a Hertha

Csupaszon ringó mellek, levetkőzve ment ki a kertbe Fucsovics kedvenc kebelcsodája

Csupaszon ringó mellek, levetkőzve ment ki a kertbe Fucsovics kedvenc kebelcsodája

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás