Balesete óta csak a családtagok és a legközelebbi barátok láthatják Michael Schumachert. Azt, hogy ki mehet be hozzá, a sztár felesége, Corinna dönti el.

Fotó: AFP

Az egykori versenyző barátja, Jean Todt is egyike azoknak, akik bebocsátást nyertek Schumaherhez. Mint mondta, havonta egyszer-kétszer látogatja meg barátját, aki nem adja fel, harcol a felépülésért.

„A családja mindent megtesz érte, és nagyon sok nehézségen mentek át” – mondta. – „A barátságunk sem lehet annyira kölcsönös, mint régen, csupán azért, mert nem tudunk rendesen kommunikálni egymással. De annyi bizonyos, hogy továbbra is küzd, nem adja fel a harcot, ahogy a szerettei sem.”

Vele ellentétben a sportoló egykori menedzserétől, Willi Webertől megtagadták a látogatást – írja az Express. Ő korábban azt nyilatkozta, hogy Michael súlyos sérülése miatt még járni sem képes, felépülése a vártnál lassabban halad. Szerinte Corinna azért nem akarja, hogy lássa barátját, mert elmondaná a sajtónak, hogy mi az igazság az állapotát illetően. Mindezek ellenére ő is támogatja barátját, és hogy biztosítsa efelől, reméli, hogy újra megszoríthatja a kezét.