Itt találkozhatsz Milák Kristóffal és Szilágyi Áronnal





Június közepétől várja látogatóit a Világraszóló Bajnokaink - 177 mesés győzelem című egyedülálló olimpiatörténeti kiállítás a megújuló Millenárison. Az interaktív tárlatot kísérő, rendkívül népszerű Bajnokok Parkja programsorozat a vége felé közeledik, így igazán méltó és ünnepi programmal fordul a fináléra, hiszen augusztus 6-án 16 h-kor a Magyarock Lounge helyszínére látogat Milák Kristóf úszó olimpikonunk és Szilágyi Áron vívó. (X)



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.06.
találkozó

A Bajnokok Parkja programsorozat keretében már több világklasszis sportolónk kilátogatott a Millenárisra, többek közt Cseh László úszó, Siklósi Gergely párbajtőröző, a magyar kardcsapat és Tóth Krisztián cselgáncsozó. Emellett számos egykori és jelenlegi sportoló részvételével zajló különleges és izgalmas beszélgetéssorozatokban lehetett része az érdeklődőknek.

A mai délutánon a rajongók találkozhatnak még - Szilágyi és Milák mellett - a kajak-kenu bajnokaival, Kammerer Zoltánnal és Kucsera Gáborral, Varga Dániel edzővel, Vörös Zsuzsanna öttusázó olimpiai bajnokunkkal, Vass Dorka 38-szoros felnőtt egyéni magyar bajnok ritmikus gimnasztikázóval és Virág András, karate világkupa-győztessel.

A több generációt egyszerre megszólító kiállítás a sport szeretetére, a közösség összetartó erejére és a nemzeti identitástudat fontosságára irányítja a látogatók figyelmét. Az Üvegcsarnokban rendezett tárlat több mint 300 ikonikus tárgyat mutat be, köztük 71 aranyéremet, zászlókat, diplomákat, a győzelmekhez kapcsolódó személyes tárgyakat, sporteszközöket, amelyek egyszerre egy térben soha nem voltak még láthatók.

Az ismeretszerzés mellett sok egyéb aktív kikapcsolódás várja az egész családot, részletes programért, bővebb információkért irány a https://millenaris.hu/177/, élményekért pedig a Millenáris! (X)

A MILLENÁRISRÓL A 2001-ben átadott Millenáris népszerű, egész évben látogatható budapesti desztináció számos eseménnyel és 65 000 négyzetméteren elterülő változatos növényzetű, zöld parkokkal. A történelmi múlttal átitatott, egykori Ganz gyárból átalakított területen helyet kapnak kulturális és közösségi programok, tudományos kiállítások, ezenkívül fesztiválok és rendezvények széles sorának szolgál helyszínéül az intézmény. A játszótereknek és hatalmas zöld területnek köszönhetően családok közkedvelt szabadidős színtere Bel-Buda központjában, urbánus közegben. A Millenáris az innováció és az egész életen át tartó tanulás támogatója. A Széllkapu Park tavalyi átadása után idén megkezdődött a Millenáris Park több épületét érintő felújítás, átalakítás annak érdekében, hogy a Millenáris a 20. születésnapjára minden elemében megújult, korszerű, látogatói körében továbbra is népszerű közösségi helyszín lehessen. www.millenaris.hu

 





Ezeket olvastad már?
„Hogy lennénk így bajnokok?!” – Klopp kiborult Szoboszlaiék játéka láttán

„Hogy lennénk így bajnokok?!” – Klopp kiborult Szoboszlaiék játéka láttán

Szívükhöz kaptak a fradisták, a kapusukról van szó

Szívükhöz kaptak a fradisták, a kapusukról van szó

„Bennem is dúltak az érzelmek" – Felemelő lelki beszédet tartott a magyar válogatott sztárja

„Bennem is dúltak az érzelmek" – Felemelő lelki beszédet tartott a magyar válogatott sztárja

„Valami mindig hiányzik” – Mészöly szerint a harmadik hely a realitás

„Valami mindig hiányzik” – Mészöly szerint a harmadik hely a realitás

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás