Szoboszlai Dominik ezt nem teszi zsebre, kiszavazták a kezdőcsapatból





Szoboszlai Dominik nehéz helyzetbe került Liverpoolban, az elmúlt két tétmérkőzésen kiszorult a kezdőcsapatból. A 23 éves középpályás még nagyobb bajba kerülne, ha a Liverpool szurkolói állítanák össze a csapatot.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.04.17.
Liverpool Szoboszlai Dominik Harvey Elliott sportfogadás kritika

Szoboszlai Dominik az idei évben két alkalommal is megsérült, a combizmával akadtak gondok. Március elején tért vissza, azóta szerencsére nem kellett kihagynia tétmérkőzést. A formája ellenben visszaesett a szezon vége felé, ami miatt a kritikák kereszttüzébe került.

Szoboszlai számára mélyütés lehetett, amikor megtudta, hogy csak nyárig dolgozhat együtt Klopp-pal - de utána kivel?
Szoboszlai iránt megingott a bizalom Liverpoolban Fotó: AFP

A Liverpool középpályása több nagy lehetőséget is kihagyott a Manchester United elleni 2-2-es döntetlen alkalmával, ami után a Pool elvesztette vezető helyét a tabellán. Ezt követően az Atalanta ellen már csak csereként lépett pályára az Európa-ligában, a csapat pedig hazai pályán kapott ki 3-0-ra, Szoboszlai a harmadik gól előtt hibázott nagyot. A Crystal Palace ellen (0-1) újfent csere volt, beállása után pedig megint nem tudta megváltoztatni a játék képét.

A keménységéről is ismert angol sajtó az elmúlt hetekben előszeretettel betalálta, a rajongók pedig gyűlölködő kommenteket írnak neki a közösségi médiában. Kétségkívül ez most nagyon nehéz időszak Szoboszlai pályafutásában, ráadásul a szurkolók többsége már kitenné a csapatból.

Az LFC Transfer Room X-oldalán a szurkolók szavazhattak, a középpályára ki kerüljön be Alexis Mac Allister és Wataru Endo mellé – a világbajnok argentin és a japán légiós helye biztosnak tűnik. Szoboszlai mellett Harvey Elliott és Curtis Jones került fel a listára, a több mint 11 ezer beérkezett voks után pedig Elliott fölényes győzelmet aratott, szúrta ki a Magyar Nemzet. Az angol középpályás 55,6 százalékkal nyert, a 70 millió euróért (26 milliárd forint) szerződtetett Szoboszlainak be kellett érnie a második hellyel (34,8 százalék). Apró öröm lehet számára, hogy Jones-szal szemben jelentősen preferálják, aki mindössze 9,6 százalékot kapott a szurkolóktól.

A Liverpoolnak csütörtökön háromgólos hátrányt kell ledolgoznia az Európa-ligában az Atalanta otthonában (21:00, M4 Sport), majd vasárnap késő délután a Fulham otthonába látogat (17:30, Spíler2) az angol bajnokságban.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Ezeket olvastad már?
Hajdú B. István elmondta, így juthat BL-be a Fradi

Hajdú B. István elmondta, így juthat BL-be a Fradi

Szoboszlai üvöltött: "Szálljatok le rólam!" – Kitálalt a Liverpool magyar válogatott sztárja

Szoboszlai üvöltött: "Szálljatok le rólam!" – Kitálalt a Liverpool magyar válogatott sztárja

„Még több kell” – Kitálalt a Fradi edzője Lisztes Krisztiánról

„Még több kell” – Kitálalt a Fradi edzője Lisztes Krisztiánról

Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás