Dárdai Pál lázban tartja Berlint, az otthonában könyörögtek neki





Dárdai Pál a szezon végére elkapta a fonalat csapatával, a Herthával. A magyar szakember szerződése júniusban lejár, és nehéz megjósolni, kínálnak-e neki új kontraktust. Egy biztos, a játékosai mindent megtesznek azért, hogy a klubnál maradjon.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.04.18.
Berlin Dárdai Pál Hertha BSC játékosok sportfogadás

Dárdai Pált 2023 áprilisában harmadik alkalommal nevezték ki a Hertha BSC vezetőedzőjének. A szinte lehetetlen helyzetben lévő klubot nem tudta benntartani az élvonalban, így visszazuhant a másodosztályba. Dárdai maradt a csapat élén, a Bundesliga 2-ben idén elég hektikus formát mutat, ám a szezon végére összeszedte magát az együttes és felkapaszkodott a hatodik helyre.

Dárdai Pál újra ehet-ihat, ami csak jólesik neki
 Dárdait imádják a játékosai a Herthánál Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A rájátszást érő harmadik helyre már csupán matematikai esélye van a Herthának, ám a negyedik pozíció még elérhető közelségben van, ami összességében nem lenne rossz eredmény az újraszerveződő berlini csapattól. Ha viszont a piaci értékeit nézzük a kluboknak, akkor a Herthától elvárható lenne a feljutás, nem könnyű tehát megítélni Dárdai munkáját.

A magyar szakember két héttel ezelőtt dühösen kiviharzott egy sajtótájékoztatóról, ami sokat rontott a maradási esélyein. A szurkolók viszont mellette vannak, emellett pedig kulcsfontosságú, hogy a játékosai is nagyon szeretik Dárdait. A fiatalok úgy látják, hogy sokat tudtak fejlődni Dárdai alatt, a csapat pedig a maradása mellett kampányol. A 20 kanadai pontnál (7 gól, 13 gólpassz) járó Fabian Reese odáig ment, hogy a napokban Dárdai otthonába látogatott, hogy személyesen győzze meg arról, hogy hosszabbítsa meg a szerződését – szemlézte a Csakfoci a Bild írását.

Minden nap beszélgetünk Pállal a csapatról, az egyes játékosokról és a sportszakmai helyzetünkről. Mindig is azt mondtuk, hogy ezt a szezont végigjátsszuk, aztán pedig házon belül megbeszéljük Pállal, hogyan tovább

 – foglalta össze Dárdai helyzetét Benjamin Weber sportigazgató a Bildnek.

A Hertha ezen a hétvégén vasárnap kora délután a Karlsruhe ellen játszik a német másodosztályban. Dárdaiék az elmúlt négy bajnokin 10 pontot gyűjtöttek.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Ezeket olvastad már?
Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával

Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával

Tényleg eljött a búcsú ideje? Mbappé válaszára várnak Párizsban

Tényleg eljött a búcsú ideje? Mbappé válaszára várnak Párizsban

Csúnyán megégett a Fradinál, ehhez a klubhoz menekülhet a válogatott futballista

Csúnyán megégett a Fradinál, ehhez a klubhoz menekülhet a válogatott futballista

"Otthon nyerünk" - hadüzenetet küldött a Real Madrid BL-hőse

"Otthon nyerünk" - hadüzenetet küldött a Real Madrid BL-hőse

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás