RETRO RÁDIÓ

A kivégzőosztag - Kim Dzsongun testvérének meggyilkolásáról - online premier előtt





2017 februárjában Kim Dzsongun féltestvérét, Kim Dzsongnamot fényes nappal végezték ki Malajzia nemzetközi repülőterén.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.18.
A kivégzőosztag Kim Dzsongun

A hátborzongató gyilkosságot a biztonsági kamerák kereszttüzében hajtották végre. A felvételeken két fiatal nőt látni, amint hátulról közelítik meg áldozatukat, majd annak szemébe VX idegmérget dörzsölnek, az egyik leghalálosabbat. Kim Dzsongnam utolsó erejével még a hatóságokhoz fordul, de egy órán belül életét veszti. A vérfagyasztó gyilkosság mögötti magyarázat azonban még bizarrabb. A két fiatal nő ugyanis azt vallja, hogy őket egy videós csínytevésre bérelték fel, és az egész csak móka volt. A maláj kormány bebörtönzi őket és a vádak alapján kivégzés vár rájuk. Vajon igaz-e a lányok meghökkentő védekezése, és ha igen, hisz-e nekik bárki is?

Fotó. artmozi.hu

Ryan White legújabb dokumentumfilmjében Phenjan titkos kulisszáitól az indonéz és a vietnámi rizsföldeken át eljut a Kuala Lumpur-i tárgyalóteremig, ahol a közösségi médiában önmegvalósító lányok naivitására épített manipuláció döbbenetes mesterterve bontakozik ki. A kivégzőosztag nem csupán egy mesteri oknyomozás, de egy hidegvérű diktátor, egy elképesztő merénylet és két kivégzésre váró ártatlan lány hajmeresztő, de igaz története. Az amerikai dokumentumfilm vetítésének időpontja: április 18., 21.00, Kino Cafe Távmozi. Jegyár: 990 forint.





Ezeket olvastad már?
Robotálmok - premier előtti vetítés

Robotálmok - premier előtti vetítés

Húsvét az Állatkertben

Húsvét az Állatkertben

Gyöngyhajú lány balladája - az Omega musical a Kőrösiben!

Gyöngyhajú lány balladája - az Omega musical a Kőrösiben!

Mazsola és Tádé - Dörmögő Dömötör Színház

Mazsola és Tádé - Dörmögő Dömötör Színház

Top hírek

látványetetés

Húsvét az Állatkertben

Állatos élményprogramokkal, tojásvadászattal, kézműveskedéssel és számtalan látnivalóval várják a látogatókat, nagypéntektől húsvét hétfőig!





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás