A következő programokkal várnak minden kicsit és nagyot:

Fotó: Facebook

– Rutkai Bori Banda – Zenélő játszótér 11-00-tól

– Vitéz László bábjáték-automata 10.00-tól és 12.30-tól.
Bodnár Zoltán és Gazdag László, a Kolibri Színház alapító tagjai, akárcsak Kemény Henrik, akinek emlékére emblematikus figurájáról – Vitéz Lászlóról – az automatát elnevezték. A Bábjáték-automatát évekkel ezelőtt azért álmodták meg, hogy visszahozzák a vásári játékok hangulatát, a mai modern idők stílusjegyeivel elegyítve. A Kolibri Színház színművészeiként mindannyian hosszú évek óta a bábok szerelmesei, szeretett hivatásuk, hogy örömet szerezzenek közönségüknek egy-egy előadás alkalmával.

– Veled Kerek – improvizációs játékok 10.00-tól és 12.30-tól:
Személyiség-, kreativitás- és kommunikációfejlesztés minden korosztálynak.

Kacs Műhely gyerekfoglalkozások egész nap:
-Izgő-mozgó figurák:
Ha a kedvenc meseszereplődet elvihetnéd magaddal kirándulni, kit vinnél magaddal? Hova barangolnátok és mivel töltenétek az időt? Készítsd el a kedvenc meseszereplődet és mozgasd meg! És hogy hogyan? Abban segítenek!

– Van bőrünk hozzá!
Meghökkentő anyagok, különleges formák, élénk színek? Te mivel teszed egyedivé magad, a ruhatáradat, milyen praktikus eszközöket használsz, amibe beleférnek a legszükségesebb eszközeid, kulcsok, pénz, apró tárgyaid? Kitűző, táska- kulacsjelölő, kulcstartó, telefontok. Készítsd el a KACS Műhellyel egyedi kiegészítődet!

– Arcfestés

– Pagony (fel)olvasó-sarok egész nap:
Ha szeretnétek egy kis nyugalmat, akkor kuckózzatok be a Pagony (fel)olvasó-sarokba, ahol az elmúlt 20 év legnépszerűbb gyerekkönyvei és a 92. Ünnepi Könyvhétre megjelent legfrissebb gyerekkönyv újdonságok várnak rátok. Ti magatok is mesélhettek, lapozgathattok vagy hallgathattok felolvasást is. Kukkantsatok be!

– Póni és alpaka simogató a réten

Jegyek:
Gyerekjegy – 500 forint – 2 és 18 év között
Felnőttjegy – 1000 forint – 18 év felett
2 éves kor alatt ingyenes a belépés.
Kapunyitás: 10:00