Az augusztusi fesztivál programszervezői az utolsó pillanatig vártak, hiszen számukra is majdhogynem lehetetlen feladat volt tető alá hozni az ötnapos fesztivált a koronavírus-járvány miatt, mostanra mégis összeállt minden – írja a Bors.

A fellépők nagyrésze – nem meglepő módon – hazai sztárokból áll, külföldi előadóművész ugyanis alig-alig fogad el meghívást, kivéve az acélból készült örök macsót, Tom Jonest, aki fittyet hányva a veszélyekre azonnal igent mondott a meghívásra.

INDIO, CALIFORNIA – APRIL 28: Tom Jones performs onstage during the 2019 Stagecoach Festival at Empire Polo Field on April 28, 2019 in Indio, California. Frazer Harrison/Getty Images for Stagecoach/AFP

A világsztár egyébként az új, „Surrounded By Time” című albumával éppen világturnén van (a világon talán egyedüliként), így kerül Magyarországra augusztus 29-én. Akinek szerencséje és persze védettségi kártyája van, az egy örök élménnyel lehet gazdagabb Tomnak köszönhetően.

Az énekes azt mondja, ez az albuma az élete legkomolyabb zenei anyaga lett. A dalokon érezni, hogy az előadó mennyi érzelmet vitt bele, az pedig már csak hab a tortán, hogy 80 évesen még mindig olyan erő és lendület van Tom Jones hangjában, hogy a dalait hallgatva a hideg futkos az ember hátán.