Kiderült, már ennyien éltek a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásával





Eddig húszezer család vásárolhatott legalább hétüléses autót a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásával - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn a Facebook-oldalán.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.22.
örömteli hír

Novák Katalin emlékeztetett arra, hogy a három vagy több gyermeket nevelő családoknak legalább hétüléses autó vásárlásakor a kormány a jármű árának felét, maximum 2,5 millió forintot támogatásként kifizet.

A miniszter - a felvétel tanúsága szerint - meglátogatott egy négygyermekes családot, amely a támogatás segítségével vásárolt új autót. A felvételen elhangzik, hogy a család a maximális támogatási összeget, 2,5 millió forintot vett igénybe.

Múlt héten egy nagyon kedves családnál jártam. Ők az egyike annak a 20 000 magyar családnak, akik a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásával meg tudták vásárolni új, biztonságos autójukat. 3, vagy 4 gyermekkel útnak indulni nem egyszerű, főleg, ha az autóban nem férnek el a gyermekek biztonsági ülései. Jó érzés volt találkozni a Babos családdal és hallani, hogy mennyivel egyszerűbbek az új autóval mindennapjaik” - írta a családokért felelős tárca nélküli miniszter, a Facebook-oldalán megosztott videóhoz.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás