Novák Katalin: A család erőforrás, megtartó erő





Azok, akik gyereket terveznek, számos kedvezmény közül választhatnak - írta Novák Katalin. A családokért felelős tárca nélküli miniszter közösségi oldalán hívta fel a figyelmet a Családok Nemzetközi Napjára is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.15.
kedvezmény

 

A család erőforrás, megtartó erő. Segít átvészelni a nehéz időket, segít megélni a sikereket, örömöket, a felmenőink életéből meríthetünk példát. Lehetőségünk van arra, hogy gyermekeink, unokáink életében úgy legyünk jelen, hogy hozzájárulunk ahhoz, hogy boldog emberek lehessenek” - írta a közösségi oldalán Novák Katalin.

„A kormányzat segít a gyermekvállalás előtt álló akadályok elhárításában és a gyermekneveléssel járó anyagi terhek enyhítésében. Erről szól a családi adókedvezmény, a CSOK, az otthonfelújítási támogatás, a babaváró támogatás, a Nők40, az ingyenes tankönyvek, étkezés, a bölcsődeépítések és a többi támogatás ”- tette hozzá a miniszter.

Okos megoldásokat nyújtó startup vállalkozások kaphatnak támogatást

Azok a cégek, amelyek a koronavírus-járvány miatt megváltozott családi feladatokhoz alkalmazkodó megoldásokat fejlesztenek, pályázhatnak. A verseny három fordulóból áll és hat kategóriában lehet részt venni rajta. Ezek: társadalmi és közösségi innovációk, e-egészség, a jövő oktatása, okos családi otthonok, családi kassza, zene és kreatív. A versenyre jelentkezni a www.smartfamily.hu honlapon lehet, ahol további információk is megtalálhatók a pályázatról.

https://www.facebook.com/csaladesifjusag/photos/a.646993832066519/3743165632449308/





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás