RETRO RÁDIÓ

Az idei nyáron is Nanushkában ragyogtak a világsztárok – Fotók!





A Nanushka lassan egész Hollywoodot meghódítja, újabb világsztárok csatlakoztak a magyar divatmárkához. Az idei nyáron Margot Robbie, Emily Blunt és Billie Eillish is a Sándor Szandra által tervezett legújabb Nanushka kollekció darabjaiban tündökölt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.08.26.
divat

Tovább folytatja hódítását Sándor Szandra. A magyar divattervező ruháit már olyan világhírű sztárok viselték, mint például Kate Hudson, Jennifer Lawrence vagy Alicia Keys. Az idei nyáron azonban újabb szupersztárok bújtak Nanushka ruhába, amit a nagyközönségnek is megmutattak. Billie Eillish a BBC-nek adott interjúja során választott a márka 2021-es tavaszi-nyári kollekciójából.

A képen Billie Eillish énekesnő látható (Fotó: Instagram)

A tehetséges énekesnő a Pale Blue színű Marus darabot hordta a Flamingo Estate birtokán

Azonban nem csak az énekesnő, két amerikai színésznő is szívesen választotta a magyar divatmárkát. Emily Blunt a Dzsungeltúra sajtóeseményén New York-ban mutatta meg a Nanushka 2021-es őszi-téli kollekciójának Danya darabját egy Melody darabbal kombinálva, míg a Leonardo DiCaprio mellett világhírűvé váló gyönyörű Margot Robbie szintén a 21-es év őszi-téli kollekciójának Priya és Zoey darabjait választotta a nyáron.

A fotón Emily Blunt színésznő látható (Fotó: Instagram)

A tizenöt éve működő magyar divatmárka nemzetközi sikereiben vitathatatlan érdeme van a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelőnek, mely hatalmas lehetőséget látott a Nanushkában, ezért az általuk kezelt EXIM Növekedési Alap 2016 végén úgy döntött, hogy befektet a márkába. A Nanushka márka azóta 60-ról 500-ra növelte a nemzetközi viszonteladói számát a világon 50 országban és a 2016-os 335 millió forintos árbevétellel szemben 2018-ban már 2.6 milliárd Ft árbevételt és 300 millió Ft pozitív EBITDA eredményt, míg 2020-ban – a koronavírus okozta világgazdasági helyzet ellenére – már 7 milliárd forint árbevételt ért el. A Nanushka a Financial Times leggyorsabban növekvő európai vállalatok ezres listájának 68. helyén áll.

A fotón Margot Robbie színésznő látható (Fotó: Instagram)

 





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás