Újra jelentkezett az Anonymus-maszkos alak: ezt a rejtélyes fotót tette közzé - Videó!





Csütörtökön ismét videóüzenetet tett közzé a titokzatos ember, aki ezúttal hangfelvétel helyett egy fényképet tett közzé, amelyen Gansperger Gyula és Bajnai Gordon volt miniszterelnök láthatóak együtt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.18.
városháza-gate

Ezúttal „shieldoftruth”, azaz az igazság pajzsa álnéven jelentkezett titkosított e-mail-címről az Anonymus-maszkos alak - írja az Index.
Azt hittem, végre felfogták. De úgy látszik, még mindig nem érti a főváros vezetése, hogy miről is van itt szó. Pedig megvolt a lehetőség, hogy őszintén elmondják az igazságot. Ehelyett mindent és mindenkit letagadnak, és sebtében összehívott sajtótájékoztatón próbálnak előre menekülni. De minden hiába, lassan be kellene vallani a dolgokat. Az igazság az, hogy a főváros jó pár ingatlanját akarta fű alatt közvetítők révén értékesíteni. Főleg külföldi üzleti köröknek, jutalékért cserébe. A Városháza miatt már legalább öt külföldi hátterű befektetői csoporttal tárgyaltak. Erre bizonyíték is van. Persze a politikusok azt állítják, hogy semmiről nem tudtak, és senkit sem ismernek. Adok akkor egy kis segítséget, hátha egy fényképről már megismerik a szereplőket” - mondja a videóban az Anonymus-maszkos alak.

A videó végén egy fotó látható, amelyen Gansperger Gyula és Bajnai Gordon korábbi miniszterelnök láthatók egy fekete terepjáró mellett.

Mint arról beszámoltunk, azt követően, hogy egy kiszivárgott hangfelvételen arról beszél Gansperger Gyula, hogy egyfajta jutalékos rendszerben értékesíthettek több fővárosi ingatlant is, Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes és Karácsony Gergely kedden perrel fenyegette a sajtót és kilátásba helyezték, hogy Gansperger Gyulát is beperlik.

Karácsony Gergely múlt héten pénteken bejelentette, hogy annak ellenére sem váltja le Barts J. Balázst a fővárosi vagyonkezelő éléről, hogy – a főpolgármester állítása szerint – a tudta és engedélye nélkül a Városháza eladásáról tárgyalt idén májusban. Kedden reggel a rejtélyes álarcos alak újabb hanganyagot juttatott el a sajtónak, amiből az derül ki, hogy a főpolgármester közvetlen környezetében is lehetnek érintettek gyanús ügyekben.





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás