RETRO RÁDIÓ

Szerelmet hozhat a mai nap, de sajnos vihet is





Jó lesz résen lenni a Kosoknak, hiszen gyökeresen megváltozhat az életük.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.09.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Egy egészen új érzelem felbukkanására számíthat, ami gyökeresen megváltoztatja kedveséhez fűződő kapcsolatát. Nem feltétlenül jelent ez cserét, mégis, mintha kicserélték volna.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Vajon eléggé szereti önt a társa? Ha azt érzi, hogy folytonos szurkálódásainak ön a célpontja, és már kevesebb örömet talál a vele való együttlétben, mint bánatot, akkor hozza ezt a tudomására! Talán ő észre sem veszi, hogy „nem szereti” jól önt.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Mostanában kétségek gyötrik: vajon helyesen döntött-e együttélését, vagy otthonát, esetleg új munkáját illetően? Ne nyugtalankodjon. A kezdeti nehézségeken hamarosan úrrá lehet. Ez még a tanulási szakasz, adjon magának időt!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ön családjának az őrangyala, szinte mindenki öntől várja a megoldást minden problémájára. És önnek sikerül is mindig időben érkeznie, és segítő kezet nyújtania. De ma önnek volna szüksége segítségre. Ne szégyelljen kérni!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Önnek nagyon fontos a tisztesség, a becsület, és ma épp ebben támadhatják meg, teljesen igaztalanul. Védje meg magát, most még az sem baj, ha kiengedi az oroszlánkörmeit!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha ön egyedülálló, váratlanul egy nagyon különleges kapcsolatot alakíthat ki valakivel. A tartósságra azonban csak akkor számíthat, ha valóban mer bízni a másikban, és megnyitja a lelkét előtte.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kedvességével, szelídségével többet elérhet, mintha folyamatosan küzdelmekbe bocsátkozik. Ha az erő, ami önre támad, nem talál ellenerőre, magától megszűnik a támadás. A mosoly jobban véd, mint a páncél.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha eddig egyedülálló volt, ma megismerkedhet egy olyan személlyel, aki teljesen elvarázsolja önt. Sajnos ez alól az sem kivétel, aki amúgy párkapcsolatban él. Ön dönt, hogyan tovább, mit éri meg: kihagyni, vagy elhagyni.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Egy régóta halogatott randevú elől immár nem térhet ki. Ha mégis úgy tesz, akkor akár örökre el is feledheti az illetőt. Tegye félre a gátlásait, és tervezzen meg mindent a legapróbb részletekig. A siker titka a részletekben van.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Váratlan támadások érik, legalábbis ön annak értékeli az ismerős megjegyzéseit. Ha úgy érzi, alaptalanok a vádak, kérje ki magának. Ha azonban a legkisebb igazságot is felfedezi benne, akkor inkább gondolkodjon el.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Figyeljen oda jobban a környezetére! Valaki talán áskálódik ön ellen, vagy el akarja hódítani öntől kedvesét, vagy megszerezni állását. Védje meg magát, és tegyen megfelelő lépéseket, hogy az illetőt megakadályozza tettében.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Jobb lenne, ha nem feszítené tovább a húrt, különben komoly törést okozhat akaratosságával a kapcsolatában. Vegye végre észre, hogy a kedvese mindent megtesz azért, hogy elkápráztassa önt. Csak hát ő is emberből van.





Ezeket olvastad már?
Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás